Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Már rég meg kellett volna...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Már rég meg kellett volna bocsássam azt hogy ezelőtt 7évvel felpofozott amikor beteg voltam? Viszont sokszor volt kedves is velem. Majdnem 7évembe telt amíg teljesen felépültem és betegen nem tudtam lépni.

Figyelt kérdés

Most újra felépítettem az életem, teljesen jól vagyok.

30 vagyok sportos nő

Az a baj hogy a ferjemnek mar nem tudom azt mondani hogy szerelmem edesem stb. Ezek annyira tavol állnak tőlem, pedig régebb a lehető legszebb szavakat mondtam neki.

Igaz evekkel ezelőtt 2x is megpofozott, a hajam is meghúzta, akkor kiábrándultam belőle, de idővel a jó tetteivel elfelejtette velem ami történt .

A baj az hogy akkor nem tudtam semmiképp sem lépni, pedig minden vágyam az lett volna.

De idővel enyhült a haragom, majd úgy tűnt elfelejtettem.

De most, amikor újra telepítettem az életem, eszembe jut, es nem tudom hogy velem van a baj hogy ennyi idő után nem felejtettem el?

Nem tudok buszke lenni rá, és lehet azért, mert évekkel ezelőtt felpofozott.

Annyira ciki ezt leirnom , de még a hajamat is meghúzta, viszont utánna bocsánatot kért többször is.

Nem tudom hogy minderre hogyan kellene reagáljak őszintén.

Meg kellene bocsássak, és túllépjek ezen vagy..?

2023. szept. 14. 22:10
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
A lelkünk olyan mint egy törékeny porcelán.Ha az összetörik és próbálják még a legnagyobb odafigyeléssel újra ragasztani az már soha nem lessz a régi.Természetes hogy nem vonzodsz hozzá nem tudod a szerelmet megadni neki.Egy bántalmazó ezt nem érdemli meg!!! Sok férfi az agresszív viselkedése mögé rejti a gyávaságát. testi erejére büszke az undorító agresszív viselkedésére örömet ad nekik ha egy nő fél tőlük.Lépj tovább.Gyógyulj Keresd azt aki megérdemel téged.
2023. szept. 18. 09:15
 12/12 anonim ***** válasza:
70%

Mit kell ezen gondolkodni? Végre elhúzhatsz? Tedd meg!

Meg lehet bocsátani természetesen, DE nem azt jelenti hogy vele kell maradni!

2023. szept. 18. 09:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!