Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Miért válnak el az emberek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért válnak el az emberek?

Figyelt kérdés
Úgy érzem az emberek érthetetlenek pedig pszihikailag egészségesek. Akár az unokatesom elválnak a ferjuktol.

2023. szept. 9. 18:28
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:
Miért halna meg ha abbahagyja? Apu nem hagyta abba mégis meghalt pedig nem is a méhével hanem csak a majaval volt baja. Biztos nem hagyja abba ne aggódj. Inkább eltűri a sok rossz mellékhatást. Bízik az orvosban. Ez az orvos nobel díjas nőgyógyász és onkológus és nagy tapasztalatú. Az emberekkel szépen beszél, vigasztalja őket meg nem hibázik műtét közben. Egy szerdai napon elment hozzá és 2 nap múlva műtötték mert az orvos míg ott volt nála készítette elő a műtőt és ő vezette a műtétet. Azt mondta az idő lehet ellensége de barát is. Ahányszor még hozzá kontrollba mindig vigasztalja lelkileg.
2023. szept. 10. 12:48
 22/29 anonim ***** válasza:

#21! Nem azt mondtam, hogy kemo mellett nem lehet meghalni🤦🏽‍♀️ Ez az egyetlen esélye. Ha abbahagyja, biztos meghal, ha folytatja, vagy meghal, vagy nem. Szerinted egy fog meg az élet egyenlő arányúak?

Az meg, hogy az anyád a halált választaná, a saját döntése. Joga van hozzá. De neked nincs jogod okoskodni más döntéséről.

2023. szept. 10. 12:55
 23/29 A kérdező kommentje:
Lehet anyu hogy hetvenen felüli azért választaná. Úgyis az lesz amit az uncsim akar. Az orvosa nobel díjas nőgyógyász, teljes mértékben megbízik benne. Lehet hogy jelzi neki a mellékhatásokat és az orvos tudja mivel vigasztalja vagy mit írjon fel. Csak sokba kerül. Egy fél fizetése elmegy minden hónapban erre. Állítólag a véráramba nem került a rák akkor csak van esélye kigyogyulni. Meg lehet hogy a szervezet meg kell szokja ezt a kemót és aztán nem lesz baja. Az orvos azt mondta hogy rendbe kellett volna tetesse a fogait műtét előtt. Mit gondol az az orvos hogy az ember tudja hogy műtét előtt számít milyen a fog. És nem rosszak a fogai mert mindennap mossa és még vannak csinaltatva.
2023. szept. 10. 13:08
 24/29 anonim ***** válasza:
23%

A válásnak két fő oka lehet kevés pénz vagy kevés szex.

Ha sokat dolgozol lesz sok pénz de kevés lesz a szex és fordítva is igaz ha sok a szex kevés lesz a pénz.

A legtöbb nő a házassági esküből csak a jót az egészséget és a gazdagságot ismeri.

Igy jártam én is három éve lebetegedtem így kevesebb lett a pénz és a szex is ez már nem tetszet a volt feleségemnek.

Amíg én betegen az ágyat nyomtam addig ő a pasijával nyomta.

És még csodálkozott rajta,hogy senki sem kíváncsi rá a gyerekivel az elmúlt két és fél évben csak egyszer találkozott.

Közel harminc éves házasság után szerintem nem ezt érdemeltem volna és a gyerekeim se.

Én soha nem emeltem rá kezet nem csaltam meg és soha nem tántorogtam haza részegen,nem iszok alkoholt.

Lehet,hogy ha ezeket megtetem volna jobb embernek tartot volna.

Saját bevallása szerint most boldog mert talált egy 60 éves pénzeszsákot aki örök életében agglegény volt nem kellett semmiért megküzdenie a mai napig az anyával és a testvérével él aki szintén örök agglegény.

Mi felépültünk egy házat és felneveltünk 3 gyereket ami nem kevés lemondással járt.

Nem gondoltam volna,hogy ennyire megváltozik de tévedtem.

2023. szept. 10. 14:08
 25/29 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ előző. Lehet hogy igazad van mert az unokatesóméknak sose volt pénzük mivel fizette a hitelt, az ember meg egyéni vállalkozó és hol dolgozik, hol nem. Rajta semmit se lehet bevasalni mert minimálbéren van bejelentve közbe többet keres. És nem is hitelképes emiatt. Lehet akkor az lehetett abaj hogy nem volt pénzük mert szerették nagy lábon élni. Több halas akvárium, gyík, béka, minden volt ott és ezek vizet meg áramot fogyasztottak meg egy lepukkant belvárosi lakásban laktak az emeleten ahol mindig beázott a tető. Lehet hogy ez is közrejátszott hogy többet akartak mint amit elbirtak. Ha vettek volna egy 2 szobás panellakást az elég lett volna a két gyereknek és nem lettek volna az állatok akkor több pénzük marad. Mert mindig panaszkodtak hogy nincs pénzük de nagy lábon éltek.
2023. szept. 10. 14:23
 26/29 anonim ***** válasza:
29%
Szia! Azért vàllnak ennyien, mert nincs semmi kompromisszum érzetûk! Tehàt hatalmi „harc“ miatt, egyik se enged csak a sajàt elônyét nézi!
2023. szept. 11. 00:03
 27/29 anonim ***** válasza:
64%

Miért válnak?

Ezt akkor fogod megérteni CSAK ES KIZÁRÓLAG ha rohadt nagyon fogsz CSALÓDNI a párocskádban.

De még fiatal vagy , elkepzeled mindent megfogsz oldani de akkor esel pofára amikor realizálod(tudatosul benned) hogy nem vagy annyira fontos a parodnak ahogy azt kepzelted.

Mindent kiprobalsz majd lehet de mégsem működik.

Jajj nincs ilyen most kis naíkán igy gondolod ami természetes hisz tapasztalatlan vagy, de az is lehet neked összejönn-kivanom is - ámbár akkor tovabbra is ítélkező leszel- ;

De nem biztos hogy osszejon bármennyire is torekszel

2023. szept. 12. 09:37
 28/29 anonim ***** válasza:
76%
Istenem, kérdező, egyszerűen elképesztő vagy. De inkább gyengeelméjű. Az ég óvjon tőled és a beteg gondolkozásodtól mindenkit. Főleg az unokatesódat.
2023. szept. 13. 21:17
 29/29 anonim ***** válasza:
Kérdező, hány éves vagy?
2023. szept. 14. 12:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!