Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért válnak el az emberek?
#21! Nem azt mondtam, hogy kemo mellett nem lehet meghalni🤦🏽♀️ Ez az egyetlen esélye. Ha abbahagyja, biztos meghal, ha folytatja, vagy meghal, vagy nem. Szerinted egy fog meg az élet egyenlő arányúak?
Az meg, hogy az anyád a halált választaná, a saját döntése. Joga van hozzá. De neked nincs jogod okoskodni más döntéséről.
A válásnak két fő oka lehet kevés pénz vagy kevés szex.
Ha sokat dolgozol lesz sok pénz de kevés lesz a szex és fordítva is igaz ha sok a szex kevés lesz a pénz.
A legtöbb nő a házassági esküből csak a jót az egészséget és a gazdagságot ismeri.
Igy jártam én is három éve lebetegedtem így kevesebb lett a pénz és a szex is ez már nem tetszet a volt feleségemnek.
Amíg én betegen az ágyat nyomtam addig ő a pasijával nyomta.
És még csodálkozott rajta,hogy senki sem kíváncsi rá a gyerekivel az elmúlt két és fél évben csak egyszer találkozott.
Közel harminc éves házasság után szerintem nem ezt érdemeltem volna és a gyerekeim se.
Én soha nem emeltem rá kezet nem csaltam meg és soha nem tántorogtam haza részegen,nem iszok alkoholt.
Lehet,hogy ha ezeket megtetem volna jobb embernek tartot volna.
Saját bevallása szerint most boldog mert talált egy 60 éves pénzeszsákot aki örök életében agglegény volt nem kellett semmiért megküzdenie a mai napig az anyával és a testvérével él aki szintén örök agglegény.
Mi felépültünk egy házat és felneveltünk 3 gyereket ami nem kevés lemondással járt.
Nem gondoltam volna,hogy ennyire megváltozik de tévedtem.
Miért válnak?
Ezt akkor fogod megérteni CSAK ES KIZÁRÓLAG ha rohadt nagyon fogsz CSALÓDNI a párocskádban.
De még fiatal vagy , elkepzeled mindent megfogsz oldani de akkor esel pofára amikor realizálod(tudatosul benned) hogy nem vagy annyira fontos a parodnak ahogy azt kepzelted.
Mindent kiprobalsz majd lehet de mégsem működik.
Jajj nincs ilyen most kis naíkán igy gondolod ami természetes hisz tapasztalatlan vagy, de az is lehet neked összejönn-kivanom is - ámbár akkor tovabbra is ítélkező leszel- ;
De nem biztos hogy osszejon bármennyire is torekszel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!