Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem szeretnék 1fedel alatt lenni ha beadom a válópert mert nagyon rossz lenne mindkettőnknek, Baj lenne ha a ferjemnek nem mutatom meg a válási papírt csak 2-3hónap múlva amikor el tudok költözni w kislanyommal /megvan az albérlet?
Akkor a postai küldeményt tényleg csak személyesen lehet átvenni, mert nálunk a postás a felesegnek is simán at szokta adni azt ami a férjem nevére erkezik.
Vagy akár a postánál is.
De saját kézbe az más kategória mint a sima névre szóló küldemény?
Kérdező, de honnan tudod, hogy fel fognak egyáltalán venni téged dolgozni, ha megtudják, hogy anyuka vagy és miböl gondolod, hogy tolerálni fogják, ha sokat hiányzol, mert beteg a gyerek?
Ne haragudj, de ilyen bizonytalan helyzetre ne válj, ha nincs hova menned a gyerekkel munkanélküliség esetén.
A gyerekem mar 1 evet járt bölcsibe.
Sztem megerősodott eléggé a szervezete.
Apolónő leszek es hiányszakma.
Ha nem akkor maradok eladónak vagy kimegyek külföldre ahol korábban is dolgoztam.
Két dolog.
1. A postát leirták feketén fehéren, kár értetlenkedni.
2. Ne használj alternatív profilokat. Így is úgy is anonim vagy.
hogy mész egyedülálló anyaként ápolónőnek vagy bolti eladónak? bölcsőde/ovi mellett ha egyedül vagy ezek lehetetlen munkaidők
vagy ha tudsz ilyet írj már rám most kezdte a fiam a bölcsit egyedül nevelem és nagyon szívesen dolgoznék eladóként 😀
17. Most eladó vagyok.
Hát nem tudom a választ, de szeretnék lépni/válni.
Akkor mit csináljak?
Lehet nem tudom a választ, de nem szeretném feladni az álmaimat.
Viszont kicsit megíjesztettél.
Te mit dolgozol?
(Ápolónőként ha összejön akkor egy doki mellett például dolgozhatnék.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!