Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Szerintetek elengedte már a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek elengedte már a volt férjét?

Figyelt kérdés
Fél éve van egy barátnőm, minden jól működik, de egyvalami zavar. Egy éve elvált a férjétől, de még mindig a férje neve van kint a postaládán, meg kint a kapun, és az irataiban is X-né van, nem cserélte le. Ő azt mondja, az iratokkal nem volt ideje foglalkozni, a házról meg azért nem szedi le, mert a gyermeke is a férje nevén van, és hogy megkapja az iratokat. De örökbefogadott baba, tehát nem a volt férjtől van, és válásnál meg is beszélték, hogy a picinek is megváltoztatja a nevét. Lehet ez most kicsit zavaros, de szerintetek érez még valamit a volt férje iránt vagy csak tényleg nem akar ezzel foglalkozni? Egyébként ha jól tudom nem is beszélnek már egymással, mert a férje letiltotta mindenhonnan, és a barátnőm is el akart válni.
2023. aug. 26. 11:33
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Mi az, ami hiányzik még neked ahhoz, hogy úgy érezd, hogy teljesen elfogad és téged akar?
2023. szept. 6. 13:34
 12/14 A kérdező kommentje:
Amiket írtam, vegye le a volt férje nevét a házról, postaládáról, mert ez semmibe nem kerül és kb egy perc, és dobja ki a volt férje cuccait, ne őrizgesse ha már velem van együtt.
2023. szept. 6. 14:49
 13/14 anonim ***** válasza:
71%

A foltyonos negatív feltetelezgetes fog tonkre vagni titeket.

Sztem ha ezeket érzed hagyd a nőt hadd talaljon magának ertelmesebbet , mert veled nem lesz boldog

2023. szept. 6. 14:50
 14/14 A kérdező kommentje:
Nem fogom elhagyni ezért mert fél éve már együtt vagyunk és sose volt ilyen jó nőm. Mondjuk a szex nem olyan jó vele, de akkor is egy bombázó és azt mondja szeret engem.
2023. szept. 6. 15:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!