Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A keresztény vallás szerint a maszturbálás bűn. Akkor meg kellett volna gyónni bérmálkozás előtt?
Megprobalom legjobb tudasom szerint az Egyhaz gondolatait tolmacsolni (de nem vagyok teologus v ilyesmi szoval ne vegyetek feltetlen keszpenznek): 1. Isten mindenkinek szabad akaratot adott, ergo lehetosegunk van a nem tole szarmazo, de altala megengedett `rossz` cselekvesere. 2. Az egyhazi szemelyek is emberek mint en vagy te, a bunuk ugyanolyan bun, mintha nem egyhazi szemelyek tettek volna. (egyebkent ne altalanosits, csak mert 100000 papbol egy pedofil) 3.A pap gyonaskor Istent kepviseli, tulajdonkeppen Istennek gyonsz, a papnak es neked teljes diszkrecioval kell kezelned a gyonast.(nem fog rola senki sem tudni, es nem fogja ezen jaratni az eszet) 4.En meggyontam bermalkozas elott, nem sikerult teljesen leallnom vele utana, de mindent el kell kovetni, hogy elkeruld onmagad megalazasat. Ti. a parkapcsolatban kene ennek megnyivanulnia, onmagad teljes odaadasarol a masiknak es kettotok kozos oromenek es nem utolso sorban utod letrehozasanak. 5. A gyonas nem rossz! Az igazi szivbol jovo, oszinte gyonas utan lelki feludultseget erzel, tiszta lappal kezdesz. Es lehet, hogy kesobb is elbotolsz, dehat gyonni nem csak egyszer lehet. Megertem, ha felsz, de az igazan jo dolgokert meg kell kuzdeni. 6. Igen, mindenki bunos a vilagban, de ez nem kifogas arra, hogy te elveszitsel minden onkontrollt
Kicsit terjengos lett, de remelem tudtam segiteni, peace:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!