Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Nem értem magamat?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem értem magamat?

Figyelt kérdés

Nem először, sokadjára vagyok így, hogy 100%-ig biztos vagyok benne, hogy el kell válnom, ez a házasság nem lesz jobb, tudom. A férjem iszonyat mérgező ember, nem hogy nem vagyok vele boldog, de nagyon messze vagyok attól. Egyre messzebb, és aztán néhány nap után megnyugszom, mérhetetlen fáradtság tör rám, és maradok... Meggyőzöm magam, hogy van benne jó, másrészt hogy majd bírni fogom, elviselni, jól kezelni, stb...

Miért csinálom ezt?

2023. júl. 23. 21:33
 1/8 anonim ***** válasza:
46%
Tudat alatt valószínűleg még szeretnél adni kettőtöknek egy utolsó utáni esélyt.
2023. júl. 23. 21:41
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Önszabotázs. Félelem a változástól. Jaj, mi lesz, ha majd valami/valaki jó lesz?

Aki mer, az nyer. Indulj, vár az élet!

2023. júl. 23. 21:44
 3/8 A kérdező kommentje:

Már milliót adtam, semmi értelme. :(

És ha pár nap múlva megkérdezed, mi újság, valószínűleg azt fogom írni, most béke van... Pedig nem hiszek benne, soha nem fog működni. Annyira gáz...

2023. júl. 23. 21:44
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Gyerek van? Mert ha nincs jó nagy marha vagy.
2023. júl. 23. 21:52
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Akkor további jó szenvedést maradj....
2023. júl. 23. 21:52
 6/8 A kérdező kommentje:

Pocakban van..

De gondolom, nem én vagyok az egyetlen ezen a bolygón, aki ezt csinálja. Van itt valaki, aki csinálta ezt? Végül hogy tett pontot a végére?

2023. júl. 23. 22:00
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

"Nem értem magamat"

Természetes, hogy most főleg biztonságra vágysz a baba és a saját számodra. A férjed nem örül a gyereknek?

2023. júl. 24. 10:58
 8/8 A kérdező kommentje:
Elvileg örül, akarta, gyakorlatilag nem tudom.
2023. júl. 24. 11:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!