Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mi történik most velem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi történik most velem?

Figyelt kérdés
Feleségemmel válunk 4 év után. Az ő hiánya nem viselt meg, borzasztó gusztustalanul csinálta meg az egész válást. Eközben megismerkedtem egy lánnyal, akit mintha a sors küldött volna, szinte minden tökéletes vele. Viszont lelkileg meg teljesen tönkrementem. Hullámokban jön rám depresszió, sírás, nem találom a helyem, nem jó sehol és az új lánnyal is hirtelen olyan gondolataim lesznek hogy majd meg fog csalni stb, inkább hagyom az egészet. Mintha teljesen megbolondultam volna, vagy nem is értem mi történik körülöttem. 30/F
2023. júl. 18. 00:20
 1/8 anonim ***** válasza:
87%
Hát akkor érdemes lenne felkeresni egy pszichológust, ak isegít egyenesbe hozni a lelki világodat.
2023. júl. 18. 00:42
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

A válás valahol mégiscsak egy trauma, fel kell dolgozni.

Nem gondolom szerencsésnek, hogy ebben az állpotban beleugorj egy új kapcsolatba.

2023. júl. 18. 00:44
 3/8 anonim ***** válasza:
81%

Traumatizált a nő. Mivel ő mint személy a szemedben inkább egy giliszta így nem tűnik fel, de most hogy van olyan, akit szeretsz és szeretnél, előjön a sok rossz(tól való félelem), amit az előző kapcsolatodból és annak lezárásából gyökereztetsz.

Ajánlom menj pszichológushoz és addig is nyitott kommunikáció, és öntudatosítás, hogy ez csak egy érzés valahonnan mélyről, nem pedig valami valószínű dolog, amit tudat alatt jól látsz.

2023. júl. 18. 00:52
 4/8 anonim ***** válasza:
73%
Össze kell szedned magadat, örûlj neki, hogy van Neked egy rendes nôd! Probàlj tovàbb lépni a volt problémàn!
2023. júl. 18. 02:05
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem állsz készen egy újabb kapcsolatra. Ne kezdj vele csak az energiádat viszi, és nem is tudod a maximumot nyújtani most magadból felé.
2023. júl. 18. 06:33
 6/8 anonim ***** válasza:

Nyilván a volt feleséged lezúzta az önbizalmad.

Próbálj arra gondolni, hogy ez most teljesen más lesz, új esélyt kaptál, így kellett lennie.

2023. júl. 18. 14:13
 7/8 anonim ***** válasza:
Beszélj a lánnyal nyíltan és őszintén. Emellett kezdj el járni egy terapeutához, a kettőtök érdekében.
2023. júl. 18. 14:39
 8/8 anonim ***** válasza:

Feldolgozatlanul beleugrottál egy új kapcsolatba??!! Túl korai! Egy válás olyan mint a gyász. Át kell menned a gyász 5 lépcsőfokán. Te az elsőnél tartasz.

30/N

2023. júl. 18. 21:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!