Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az egyik ismerősöm most válik. Barátként hogy segíthetek neki? Ő pasi, és szeretném valahogy támogani!
Segíteni biztos, hogy nem tudsz neki, hiszen csak az ő verzióját hallottad, ami ugyebár mindig sántít nem is kicsit!
Várd meg a dolgok kimenetelét! Utána ráérsz megmentőnek, és
megértőnek lenni!
Mocskos válléásban senki nem marad tiszta!
Vidd el egy swinger klubba!
Hidd el jót fog neki tenni.
Beszélgess vele. Nekem is volt ilyen férfi ismerősöm és tudom, hogy sokat jelentett neki, hogy valakinek elmondhatta.
Azokra reagálva, akik azt mondták, hogy feküdj le vele, meg ilyenek; - szerintem annyira nem mondtak hülyeséget. Nekem ez az ember eleve szimpatikus volt és én akartam tőle valamit. Ha hasonló van benned is, akkor szerintem jobb várni vele, nehogy belekeverjenek téged a válásukba. Nálunk az volt, hogy elváltak, de fél év múlva kibékültek és újra összeköltöztek. A nő a mai napig azzal vádol, hogy én voltam a titkos szerető, ami nagyon-nagyon nem igaz, de nem tudom megvédeni magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!