Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőknek párkeresésben mik tapasztalataik 20 év házasság majd válás után?
Figyelt kérdés
Mondjuk akik 40-50 évesen kezdenek újra ismerkedésbe.2023. ápr. 27. 13:37
11/15 anonim válasza:
Anyám sokat randizgatott, mielőtt újraházasodott. Volt rá kereslet, pedig nem társkeresőzött. Akkor volt kb 55 körül
12/15 Appassionato2022 válasza:
55 évesen lettem facér és kapósabb voltam, mint 20-as éveimben. És hogy kinek "kellettem"? Egy 57 évesnek. El is vált miattam. A kereslet és a kínálat itt is egyensúlyban van.😊
14/15 anonim válasza:
44 évesen váltam el, 19 év után, pár hónapra rá ismertem meg a mostani férjem, aki 8 évvel fiatalabb nálam. Főleg fiatalabb férfiak udvaroltak, volt bőven választék. Kiválasztottam a legjobbat közülük.
15/15 anonim válasza:
42 voltam, amikor a férjemmel megismerkedtem, ő 40 volt. Nagyon is van élet 40 után. Akkora szerelem lett mint ide Lacháza. Tavaly volt az esküvőnk. Közös gyerekünk már nem lesz, korunknál fogva sem, meg kettőnknek van 3 gyereke.
Én társkeresőztem, azt kell mondjam, nem könnyű. Kb tűt a szénakazalban. A negyvenes férfiak - nem, nem húszévest akarnak, nem találkoztam, beszélgettem ilyennel - vagy a házasságukból akarnak kikacsintgatni vagy ha elváltak, soksor nem akarnak már komoly kapcsolatot, csak lazát, összejárogatósat.
Nekem szerencsém volt. Meg kitartásom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!