Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, milyen okból váltatok?
Felolvastam a paromnak, ha nem gond, az o valaszat irom le.
Eleg hamar jott a gyerek, a kovetkezo evekben megcsappant a szex, csak akkor volt ha “jol viselkedtem” vagy amikor szoba jott a masodik gyerek. Meg ugy is kivantam, hogy o volt az, aki meghizott es elslamposodott, holott en kivettem a reszem a gyereknevelesbol. Az onbizalmamat teljesen alaasta. A hazassagomon kivul kerestem azt, ami hianyzott belole, flortolgettem, jol esett ha tetszettem mas noknek, de nem csaltam meg, ez ment evekig. Aztan szerelmes lettem, persze a felesegem mindent tiszta lappal akart kezdeni, de 3 ev utan beleuntam. Azota en nemsokara ujranosulok, o leadott 30 kilot, fodraszhoz jar, kozmetikushoz, es volt neki mar par kapcsolata az elmult evekben, de egyik sem volt komoly.
Nagyon jól tettétek hogy elváltatok.
Kivanom minden rendes ffinek ugyanazt mint a 12nek hogy sikeruljon a következő.
Úgy látom egy olyan ffi soha nem vál el aki alapból nem segít a gyereknevelésben, sem othon .
Akinek valni kellene nem akar megmozdulni sem.
Én még nem váltam el, de kb. nálam is az van, mint ami 9-esnél volt, csak most én vágtam be a durcit, és azt mondtam: elég volt a 2-3 havonta egy gyors, öt perces szánalomszexből.
Válás? Ötven pluszosan, alacsony jövedelemmel, két kicsi gyerekkel, hogy egy rosszból a még rosszabba kerüljek?
Persze, ha annyira élhetetlen lesz a házasságom, nem lesz más választás...
meg nem valtam el, de 2 naponta gondolok ra, csak a gyerekek miatt maradok foleg.
en dolgozok látástól mikulásig, 2 vállalkozást viszek, neki az nehéz, hogy a takarítónőt felügyelje.
Mindent ki kellene fizessek neki, mert ő a "gyerekekkel foglalkozik", de ez kb abban merül ki, hogy 9-kor kel, aztan delben meg aludt 2 orat a gyerkoccel. A hazban rumli, hazkoruli munkakbol _Semmi_ nem keszult el.
A 3. gyerkoc mar 5 eves, 1.5 evig veszekedtem vele, hogy menjen vissza dolgozni, de budos neki a munka, szerinte en jol keresek, nem vagyunk raszorulva, hogy o is dolgozzon.
Szex az mikor hogy, de a minosege nem a legjobb. Kb tengericsillag vagy ezt ne azt ne amazt ne csinald, itt csikis ott nyom, ott faj, izgalmat, kéjt szerintem még nem nagyon láttam az arcan - ez az en hibam, hogy nem vettem eszre hamarabb.
Eleinte nem volt orgazmusa sem, ezzel kb padlora tette az onbizalmam, pedig nem nagyon panaszkodott ram senki. Illetve nem is csak ezzel, hanem azzal, hogy valtoztatni sem volt rajta hajlando. Az elozo csajom is orgazmushianyos volt, ot kb 2-3 honap alatt ravezettem, hogy is mukodik es azota is halas nekem ezert.
a felesegem szerint voltam mar onzo, anyagias, bunko, faxfej, narcisztikus, embertelen, rossz apa.. nagyjabol minden.
Pedig igyekszek a vilag legjobb apukaja lenni: igyekszem amennyi idot csak lehet a gyerekeimmel tolteni, minosegi idot adni nekik, tanulok veluk, egyutt jarunk edzesre neha, mivel en tavolrol dolgozom, mostanaban velem vannak itthon, ha betegek, siman elkezelek 3 gyereket egyedul en is, igyekszem megmutatni nekik a vilagot (vezetni jarunk, sielni, wakeboardozni, buvarkodni, stb), befekszek veluk a korhazba, kirandulunk, stb.
de a felesegemben egy csoppnyi tisztelet nincs irantam, szerinte en csak a penzemet adom ebbe a kapcsolatba, ami netto hazugsag, de mar nem veszekszek rajta.
harmadik fel nincs egyik oldalrol sem, csak egy kihult hazassag romjai, ahol mar annak is orulok, ha nem veszekszunk a gyerekek elott.
#16-osnak: Az én házasságom sem a legjobb, de elhülve olvasom soraidat, hogy mit meg nem engedsz a feleségednek!
Tudsz róla, hogy iszonyatosan elkapattad? Mi az, hogy nem dolgozik, és délben kel??? Persze, hogy nem tisztel már, és a szex sem olyan.
Tudod mi lesz a következő lépés? Annyira unatkozik az asszonyka, hogy a nagy unalmában, és "magányában" fog keresni valakit, és annk is te leszel az oka, mert egész nap csak dolgozol. Olvass csak el pár panaszlevelet itt a GYK-n, nem te lennél az első eset.
Nem írtad mennyi idős vagy. Ha külsőleg is jólszituált vagy, pénzed van, és nem vagy 50 pluszos csóró apuka mint én, akkor én elkezdenék pénzt félretenni, és átgondolni, mennyire érdemes egy ilyern kapcsolatban bennmaradni.
Ha érdekel a véleményem, én azonnal elzárnám a pénzcsapot, és elküldeném az asszonyz dolgozni, mert ennek így nagyon rossz vége lesz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!