Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mostfogok elválni a feleségemtől,de én szeretném nevelni a gyereket ,az anya nem foglalkozik a gyerekkel mióta megszületett kb én nevelem foglalkozok vele,az anya annyit tesz ellátja,kajàt add neki,de ennyi.az esélyeim bîroságon ?
Ha folyamatosan le van passzolva a gyerek, akkor miert is keri inkabb az anyjat helyetted?
Ha egy gyerek kb csak a nagymamajat ismeri, mert az anyja szo szerint szarik ra, akkor nem is fog hozza kotodni annyira.
Itt valami nem kerek.
Talan csak duhos vagy a megcsalas miatt, ertheto. De ettol meg nem fogjak sajnos apukanak itelni a 3 evest. Viszont ha bizonyitani tudod, hogy a gyerek el van hanyagolva, akkor igen. Pl nagymama, mint tanu, aki elmondja, hogy a gyerek allandoan nala volt. Ilyesmik.
De a megcsalas onmagaban semmit de semmit nem jelent a birosagon.
Szomszedokat inkabb hagyjuk is ki ebbol szerintem. Ha az enyemeket is megkerdezned, tuti azt mondanak, hogy minden vasarnap utom, vagom, olom a gyereket. Pedig tudod mi tortenik? Hajmosas van es emiatt ugy sikitozik,ordit, mintha vernem. Pedig eskuszom, hogy semmi ilyesmi nem tortenik, viszont rahagyni nem fogom, kulonben sose lenne megmosva a haja.
Na szoval nem mindig latsz bele masok eletebe szomszedkent.
De a bíróság ezt fogja kérdezni.
Ki eteti, fürdeti, altatja, ébreszti, ki vásárol be neki ételt, ruhát, cipőt, ki tartja a kapcsolatot az óvodával, ki varrat neki ágyneműt?
Ha teneked akkor van a munkaidőd, amikor ezeket csinálni kell, akkor hogyan akarod ellátni?
Lenne-e nálad saját szobája, milyen lakhatásod van, stb.
Különben szerintem ha holnap beadod a válást, akkor fél éven belül az megvan, utána jön a vagyonmegosztás, kb. 1,5 év múlva érhet véget a gyerekelhelyezési per is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!