Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Szerintetek válás után az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek válás után az exférj/exfeleség családtag marad a másik fél családjában ha van gyerek/gyerekek?

Figyelt kérdés

Tehát pl. az exfeleség az exférj családjában családtag marad, és fordítva ugyanígy? Viszont tegyük fel ,hogy nem járnak össze, nem ünnepelnek közösen semmit, nem karácsonyoznak együtt stb.

Akkor is családtagok maradnak vagy a válással együtt a családból is kiszállnak? Gondolok itt család alatt az elvált felek szüleire, testvéreire stb.

Akiknél van exfeleség vagy exférj ők ,hogy látják ezt?

2023. febr. 23. 11:25
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

4es Mikor én a férjemet megismertem örült neki.Mert nagyon maga alatt volt a párom.Azt gondolták majd az első idökben ahogy az anyósom is mondani szokta átsegítem a nehézségeken.Féltékenyé teszem az exet ennyi az idő amít nekem szántak.A nő rendesen bekapta a csalít csak nem úgy ahogy ők gondolták.A hejzet az lett(Ha nekem nem kell másé azért ne legyen.)Feladatom ez után csak az hogy lekopjak.Na meg akkoriban külföldön dolgoztam jól jött volna a pénzem mert a férjem igen alacsony jövedelmű.

Mikor látták hogy a tervük nem sikerül kiadtak külömböző életutat nekünk.Mit kell dolgoznunk hól lakhatunk.Hogy kell nekem szolgálni az exet és a kicsi22-23 éves kisgyereküket.Mindenre amít ők mondanak eggyetlen válaszom az igen lehet.Na mi is elmentünk lakni élni jó messzire.Azóta a család évi 4alkalommal körübelül cseszteti.Mesélnek neki a csodálatos ex feleségéről meg amivel csak lehet alám pakolni.Rugdalóznak hogy anyagilag nem hadjuk magunkat tovább kiszolgálni. Magyarul darázsfészekbe nyúltam.

2023. máj. 1. 14:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!