Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Váltott gondoskodásról milyen a tapasztalatod? Amikor egyenlő időt tölt a gyermek mind a két szülőnél..
Milyen feltételek mentén? Bevált? A szülők hogy éltétek meg? És a gyerek?
Vagy jó megoldás az is, ha 3 és 4 nap váltásban?
7 éves a gyermek
Én is válás előtt állok. Jól átgondoltam a témát. Ha nagyon jó a viszony, és közel is laktok egymáshoz akkor működhet főleg nagyobb 6+ gyereknél.
Én esetemben kizárt az ilyen együttműködés, mert nem leszünk elég jóban a volt feleségemmel ehhez. Jobb lesz a gyerekeknek, ha elengedem őket.
A gyereknek nem feltétlenül ideális, de szülőként határozottan jó.
Miért? Mert nem az van, hogy nekem napi 8 óra meló, aztán gyerek dolgai heti 5x (edzés, osztálypénz, kutyafüle IS), apuka meg elviszi két napra, ott minden buli, a gyerek elvan, aztán hazajön és még szívhatok azokkal a leckékkel, este 8-kor, amit apukánál "elfelejtett" megtanulni.
Váltottban ez egyenlően oszlik meg. Nagyon helyesen, így apuka is kiveszi a részét normálisan - értsd: a sok-sok idegesítő apróságből is, amit hétvégi apukaként át sem látna.
Nem mellesleg én sem leszek nettó idegroncs hét végére, mert minden az én nyakamban van - a saját munkám és a gyerek dolga, hanem van segítségem, és kéthetente kicsit lazíthatok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!