Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elkezdett a férjem agresszív lenni miota megvan a kicsi, meg is pofozott. Válnék de leginkább magunkat a gyerekkel külföldön tudnám eltartani, ott éltünk egy ideig a ferjemmel. Vissza szeretnék menni, van rá vmi lehetőség? A többi lent:
A gyámhatóság adhat kizárólagos szülői felügyeletet? Ezt csak azért kérdezem mert tudom hogy a férjem nem irna alá hogy kulfoldre vihessem.
Viszont a gyerek előtt is orditozik kiabál, dühöng , csapkod hogy felhivja magára a figyelmet. Es nem utolsó sorban meg is pofozott, mar nem tudom szeretni.
Sajnos hosszú történet de megvettük kb egyharmad áron a szülői házat, es engem atvertek ezzel is,mert ugy egyeztek meg a hatam mögött hogy orokseg, ajándékozás a férjem részére, ugymond kimaradtam ebből.
Ekkor már megvolt a baba engem bele se vontak.
A lényeg: én nem tudnám itt eltartani magunkat amilyen árak,fizuk vannak, nyugaton lenne segitsegem (testvérem) es munkám is .
Szerintetek valahogy meg lehetne oldani hogy kiköltözzek a gyerekkel?
Úgy értem engedelyeznék ?
Nem akarnám elválasztani az apjától sem , ha akar jöjjön, csak az a lényeg hogy en semmi segítség nélkül itt nem tudnám eltartani magunkat vagy nagyon nehezen.
4 soha ne valj el?
Mindig is megengedett volt a válás vmivel nem vagy tisztában. Még a Jó Isten is megengedte csak annyira tudtlan vagy mint egy középkori aki csak azt veszi be amit al pap prédikál. Utannanezni lehet nem össze vissza beszélni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!