Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit éreztetek férfiak?
Elváltunk 2 hete a férjemmel! Szeretője van... Olyan boldog, én meg enni sem bírok, nagyon fáj!
Férfiak, megbántátok ez aki ilyet tett a családjával? 3 gyerek 18 év...
Ha elváltál a férjedtől akkor neki nem "szeretője" van, hanem párkapcsolata. A válás után már nem szeretőnek hívják.
Amúgy minden párkapcsolat megromlásához két ember kell, olyan nincs hogy csak az egyik a hibás 100 %-ban. Persze ez téged most nem fog vigasztalni. Egy ideig most sz@r lesz, de próbálj meg terveket készíteni az "új életedre" vonatkozóan. Minél inkább a terveidre (és azok megvalósítására) koncentrálsz, annál kevésbé jut eszedbe a volt férjed. Nem kell nagy tervekre gondolni, csak több kicsi dologra ami neked örömet okoz. A gyerekekre meg vigyázzon a férjed is, hogy neked is legyen időd magadra.
Mi nem voltunk házasok de 6 éves kapcsolat volt. Azért hagytam el mert terhes lett egy másik férfitől.
Nem érdekelt a más gyereke és nem bántam meg. Egy nigériai pasitól lett terhes és meg is szülte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!