Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik hogy érzelmileg függetlenül éljek a párommal és 3 gyerekkel és a férjemmel évekig?
Figyelt kérdés
Kicsik a gyerekek es nincs esélyem lelépni, mivel munkám sincs, 2 babával vagyok itthon. Olyan dolgok sorozata történt ami miatt esélytelen hogy újra megbízzak benne. Lépni szeretnék és fogok is, viszont néhány évre lehet szükségem lesz mire munkába állok és megtervezem hogyan tovább. Viszont ahhoz össze kell szorítanom a fogamat, eltürni egymást, és kibírni amíg kicsit anyagilag is visszatérek és a gyerekek élete is egyenesbe jön. Van erre reális esély vagy teljesen le fogjuk építeni egymást? Valaki 2 napig nem bírja, valaki egy életen át is.2022. nov. 7. 14:41
11/14 anonim válasza:
Szerintem lehet, de beszéljétek meg. Ne ilyen durván, mint a #6os írja, de mond el neki, hogy neked X időre szükséged van arra, hogy talpraállj. Ezért, mint a gyerekei anyja (nem mint a felesége) arra kéred, hogy adjon egy kis időt. A kérdezőnek pedig biztos nem az lesz a legnagyobb baja, hogy milyen "pasit" hozzon fel 2 baba mellett. Nyilván, ha a férjben is van annyi tisztelet, akkor nem a lakásba viszi a szeretőt. Mert gondolom az van a dologban ugye kérdező?
12/14 A kérdező kommentje:
11# részéről voltak dolgok, nekem eszem agában sincs bárkivel lenni kisgyerek mellett. Köszi a tanácsot hasonlóra gondoltam. Jó lenne higgadtsn megbeszélni.
2022. nov. 8. 15:16
13/14 A kérdező kommentje:
10# őszinten sajnálom a helyzeted, nekem is vannak/voltak mentalis gondjaim, hidd el hogy nem tervezem tönkretenni a gyerekeim életét, sőt... de 3 gyerekkel az sem megoldás ha bizonytalan alapokon kezdünk új életet, kiszakítani őket s megszokott környezetből egyik napról a másikra, segítseg nélkül, munka nélkül, alapból esélytelen az életem velük. Én sem így terveztem, de nem cipelhetek magammal 3 gyereket kedvem szerint, amiből 2 még nagyon kicsi, úgy hogy jelenleg 0-24 velük vagyok.
2022. nov. 8. 15:22
14/14 anonim válasza:
3 gyerekkel foallasu anyanak szamitasz. Tehat lehet beveteled, ha nem is sok. Eggyezz meg az apjukkal es valaszd a kulon eletet. A babszinhazzal, amit tervezel, tobb kart okozol magadnak es a gyerekeknek is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!