Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Létezik hogy érzelmileg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik hogy érzelmileg függetlenül éljek a párommal és 3 gyerekkel és a férjemmel évekig?

Figyelt kérdés
Kicsik a gyerekek es nincs esélyem lelépni, mivel munkám sincs, 2 babával vagyok itthon. Olyan dolgok sorozata történt ami miatt esélytelen hogy újra megbízzak benne. Lépni szeretnék és fogok is, viszont néhány évre lehet szükségem lesz mire munkába állok és megtervezem hogyan tovább. Viszont ahhoz össze kell szorítanom a fogamat, eltürni egymást, és kibírni amíg kicsit anyagilag is visszatérek és a gyerekek élete is egyenesbe jön. Van erre reális esély vagy teljesen le fogjuk építeni egymást? Valaki 2 napig nem bírja, valaki egy életen át is.
2022. nov. 7. 14:41
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
"Valaki 2 napig nem bírja, valaki egy életen át is." Leírtad, bármi lehet.
2022. nov. 7. 14:49
 2/14 anonim ***** válasza:
79%
Mármint egy lakásban???
2022. nov. 7. 14:50
 3/14 anonim ***** válasza:
78%
A penz miatt lelki sebeket gyujtogetsz. A turokepesseged neked kell ismerni. A lelki sebek gyogyitasa meg hosszu folyamat. Ido, penz, energia. Energiad nem sok lesz a gyerekek mellett, penzed sem hiszem 3 gyerek mellett, az idobol pedig az osszes embernek keves van. Ha van celod, akkor lesz motivaciod, lelkileg is edzodhetsz. De en keresnek mas alternativat es a leggyorsabbat valasztanam.
2022. nov. 7. 15:02
 4/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm. 3 # ez valóban így van. Pénzem valóban nem lesz sokkal több, de szerencsés vagyok mert van lakásom ahová tudnánk menni, és a szüleim is mellettem állnának, valószínűleg az apjuk is segítene, és egyáltalan nem is celom őt lehúzni. Viszont a gyerekeknek nőnie kell hogy bármit is tudjak magammak kezdeni, belefogni a munkámba, esetleg képezni magam, és ami írtal is celokat felallitani és kitalálni hogyan tovább.
2022. nov. 7. 15:51
 5/14 A kérdező kommentje:
2# egy lakásban egy háztartásban es vmennyire eljátsszani mintha egy család lennenk.
2022. nov. 7. 15:52
 6/14 anonim ***** válasza:
25%

"5/5 A kérdező kommentje:

2# egy lakásban egy háztartásban es vmennyire eljátsszani mintha egy család lennenk."

És az ilyen dolgok, miként lennének?

- Az ex-férj, hozhat haza csajt?

- A fürdőben, láthat meztelen mind a 2 pasi?

- A gyerekeket ki fegyelmezheti?

- Számlák?

- A suliban mit fog kapni a gyerek?

- Mekkora a ház? Hány WC van?

Áhhhhh, ez nagyon beteg. 2 pasival az. 2 nővel az más! Rokonom úgy él, pasiként jó dolga van, mert az új ad szexet és jól keres, a régi meg házias, és intézi a gyerekek ügyét. Viszont, a ház nagy, sok szoba, 3 WC + fürdő, 3 autó, és a pasi pénzes.

2022. nov. 7. 16:27
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

A kérdésben 3 gyerek, a leírásban meg 2.

Végül hány gyerek?

2022. nov. 7. 18:26
 8/14 Mathus ***** válasza:
100%
#7: a harmadikkal terhes. kellett a csok.
2022. nov. 7. 19:10
 9/14 A kérdező kommentje:

3 gyerek, abbol 2 baba, így ertettem.

6# pont hogx nem így gondoktam, hanem ugyanugy elunk mint eddig, csak éppen erzelmi sivarsagban.

2022. nov. 7. 19:41
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Szüleimnek már vagy 30 éve sikerül így élnie. Hozzáteszem, hogy pár éve kiderült, hogy mentális beteg vagyok, és a mai napig nem sikerült teljesen feldolgoznom pár traumát, ami a sok passzív agresszíóból (néha tettlegességből) származott. Azaz amiknek szem és fültanúja voltam.

....

Teljesen megéri egy ilyen kapcsolatban maradni felnőtt ésszel pláne kisgyerekkel. 👍 Csak ne lepődj meg akkor, ha a gyerekeid majd a fejedhez vágják, h mi a fhasznak szülted meg Őket. De kívánom, hogy ne így alakuljon.

2022. nov. 7. 22:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!