Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik hogy érzelmileg függetlenül éljek a párommal és 3 gyerekkel és a férjemmel évekig?
"5/5 A kérdező kommentje:
2# egy lakásban egy háztartásban es vmennyire eljátsszani mintha egy család lennenk."
És az ilyen dolgok, miként lennének?
- Az ex-férj, hozhat haza csajt?
- A fürdőben, láthat meztelen mind a 2 pasi?
- A gyerekeket ki fegyelmezheti?
- Számlák?
- A suliban mit fog kapni a gyerek?
- Mekkora a ház? Hány WC van?
Áhhhhh, ez nagyon beteg. 2 pasival az. 2 nővel az más! Rokonom úgy él, pasiként jó dolga van, mert az új ad szexet és jól keres, a régi meg házias, és intézi a gyerekek ügyét. Viszont, a ház nagy, sok szoba, 3 WC + fürdő, 3 autó, és a pasi pénzes.
A kérdésben 3 gyerek, a leírásban meg 2.
Végül hány gyerek?
3 gyerek, abbol 2 baba, így ertettem.
6# pont hogx nem így gondoktam, hanem ugyanugy elunk mint eddig, csak éppen erzelmi sivarsagban.
Szüleimnek már vagy 30 éve sikerül így élnie. Hozzáteszem, hogy pár éve kiderült, hogy mentális beteg vagyok, és a mai napig nem sikerült teljesen feldolgoznom pár traumát, ami a sok passzív agresszíóból (néha tettlegességből) származott. Azaz amiknek szem és fültanúja voltam.
....
Teljesen megéri egy ilyen kapcsolatban maradni felnőtt ésszel pláne kisgyerekkel. 👍 Csak ne lepődj meg akkor, ha a gyerekeid majd a fejedhez vágják, h mi a fhasznak szülted meg Őket. De kívánom, hogy ne így alakuljon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!