Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor lesz jobb?
Megkérdezhetem mikor érezted magad jobban, mennyi idő telt el?
Én nagyon félek attól hogy meglatom őt valakivel...
Nekem akkor lett jobb, mikor voltak új terveim és céljaim. Ez nálam egy pár nap alatt megtörtént, de az első négy nap pokoli volt. Nem aludtam semmit, szó szerint.
Utána fokozatosan lett jobb. Sokat segített, hogy a gyerekeink is velem maradtak, és a ház is az enyém volt, tehát ott is mi maradtunk. Hullámvasút volt a következő pár hónap. Egyszer szomorú voltam, máskor teljesen jókedvű. Persze én is rájöttem, hogy elkezdhetek ismerkedni, és nekem 12 év után jól is esett kicsit. Volt pár futó kapcsolat, de nem akartam semmi komolyat.
Aztán betoppant egy komoly, ennek ellenére, de ez már egy új történet.
Én ilyen apróságokban kerestem meg a pozitívumot, hogy a saját bioritmusom szerint tudtam kelni és feküdni, csak a kedvenc ételeim főztem, a tévében csak az ment, stb. Átrendeztem a lakást, hoztam egy második kutyát a menhelyről, és lett egy szobacicánk. Tehát csupa olyan, amit az exem nem akart, és élveztem, hogy senkihez se kell alkalmazkodni. Utána nem is volt egyszerű újra beengedni valakit az életembe, de szerintem kimondottan jó, hogy ennek hála elég válogatós lettem.
Az új terveimmel is nagy lépésekben haladtam. Sajnos mi egy helyen dolgoztunk, így egyből elkezdtem új munkát keresni. Nem csak gyorsan sikerült, de a fizetésem is jobb lett.
Persze hónapok kellettek, hogy érzelmileg lehiggadjak, túl tudjak jutni és lenyugodjak teljesen. A feldobott napokat élveztem, őszintén szólva, de azért volt egy pár doboz zsebkendő, amit elbőgtem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!