Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Gyermekelhelyezési ügyekben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyermekelhelyezési ügyekben miért mindig az anyánál lesz elhelyezve a gyerek? Miért ennyi szexista a bíróság?

Figyelt kérdés
2022. szept. 12. 19:23
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
31%
Apakent 3 evig küzdöttem a gyerekeimert de elbuktam, soha többè közös Karàcsony.
2022. nov. 18. 04:01
 22/24 anonim ***** válasza:
0%
Sok szèp törtènetet olvashattunk alkalmatlan apukàkròl.Nàlunk az összes tanu mellettem vallott, ovonő tanitono baratok szomszedok,jo apa voltam,vagyok,a lakas az enyem, jol keresek, anya erkolcsileg elabilis,semmije sincs, semmit sem tudtak ellenem felhozni megis ùgy elvettek a gyerekeket hogy csak na.soha többè közös Karacsony se születèsnap.Marad a magàny meg az a nèhàny nap a gyerekekkel
2023. jan. 11. 04:30
 23/24 anonim ***** válasza:
22-es. Nem tudom neked ez a per mikor zajlott, de manapsag mar a megosztott felugyelet a preferalt, mert a gyerek erdeke az, hogy mindket szulojevel minosegi idot tudjon tolteni, attol csak indokolt esetben ternek el. Esetleg ideje lenne egy perujrafelvetelnek egy arra alkalmas ugyveddel. Penzed van, bukni nem tudsz rajta, legfeljebb nyerni.
2023. jan. 11. 11:27
 24/24 anonim ***** válasza:
23 as 22 es vagyok. Igen köszönöm ezt fogom.megpròbàlni. sajnos 22.januar elott indult es akkor az volt a szsbaly hogy barmelyik fel nem egyezik bele akkor nincs valtott elhelyezès. Es persze a parom nem egyezett bele hiszen igy kap 250 ezer ft ot havonta a gyerekek utàn. Ez egy vàlàsnak àlcazott kifosztàs amihez persze kellett a bìròsàg segìtsège is.
2023. jan. 12. 20:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!