Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jár gyerektartás egyáltalán?
Nettó 350et keres a volt férjem, plusz vállalkozó (nem tudom mennyit vall be).
Kölcsönt vettem fel, hogy otthont tudjak biztosítani magunknak a 6 éves fiammal. Dolgozok. Eddig a volt férjem házában éltünk. Nem akarok tőle semmit, nem akarok el venni tőle semmit. Nem is adott semmit, ezért vettem fel kölcsönt hogy nehogy felhántorgassa hogy ő adott. De minden aljas büdös lehúzós k.vának lehord, mert a gyerekre jár gyerektartás. Szerintetek?
Mellékes, de azért váltam mert mindenben egyedül döntött, és nem vett emberszámba. Sokáig zsarolt hogy elveszi a gyerekemet, fenyegetett hogy bezárat a bolondok házába, fenyegetett hogy megkeresi a szeretőmet (nem volt), és kénytelen voltam egyetérteni vele mindenben.
Persze akivel a házasság pokol, azzal a válás is az. De most lehord mindennek mert szerinte pénzéhes vagyok.
Már miért ne járna gyereketartás?
(azt mondjuk értem, miért válsz el)
Bármi történt a gyerektartás jár!
Mondhat amít akar.Az nem neked jár hanem a gyereknek csak kiskorú így te kapod.Ha már elmúlt 18akkor ameddig tanul neki kell utalja.Itt azért már más szabályok vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!