Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A volt feleségem saját vállalkozást indított,mégis ugyanúgy kéri a gyerektartást. Normális ez?
Figyelt kérdés
Éttermet nyitott, mégis képes lefölözni a fizetésem, hogy lehet ilyen pénzéhes?? Nem lehet valahol kérvényezni, hogy ne kelljen fizetnem mert ő már jobb anyagi helyzetben van mint én?2022. aug. 3. 09:15
21/80 anonim válasza:
Az ilyen minek vállal gyereket, vagy házasodik meg, aki nemcsak szaporodásra, de bármiféle emberi kapcsolatra alkalmatlan?
22/80 anonim válasza:
Ha egyutt csinaltatok, egyutt tartsatok el. Ha hazasok lennetek, kozos kaddzan, nem lenne problema eltartani. Kellett neked elhagyni
23/80 anonim válasza:
A gyerek attol még nem hal meg. Vallalnid kell a felelosseget ha megcsinaltad.
24/80 anonim válasza:
Azért, mert a te felelősséged is, hogy gyereket vállaltál. Attól, hogy csóró vagy, még felelősséged van. A feleséged törtet, mert többet akar adni a gyereknek, te meg elvennéd tőle. "Év apja" díj negatív helyezett...
26/80 anonim válasza:
„Persze mikor a férfi dolgozik, a nő meg otthon van akkor nem baj, hogy egyik szülő jóval több pénzt fordít a gyerekre.”
Ebben az esetben a nő neveli, gondozza a gyereket. Te se ezt nem csinálod, se fizetni nem akarsz.
27/80 anonim válasza:
Szoval együtt voltatok, valamit összekapirgáltatok. Szetmentetek, a feleséged szabad lett, vagyis nem huztad le többé, igy tudott nyitni egy ettermet, ahol gondolom rengeteget dolgozik gyerek mellett, hogy mindent biztositson neki. Es akkor ő a pénzéhes krva, te meg tovabbra is csak ülsz a levesben ahelyett keresnél valami jol fizető munkát.
Hat én se engednék el egy fillért se
28/80 anonim válasza:
Kérdező szánalmas vagy. Te vagy a pénzéhes.
29/80 A kérdező kommentje:
Azt kéne felfogni, hogy nem azon múlik, hogy mennyi van költve a gyerekre, hogy én mennyit fizetek, mivel az anyjának sokkal több pénze van mint nekem. Nem azon múlik hogy eszik egy darab kenyeret a gyerek vagy nem hogy én mennyit fizetek, mert egy öltözék ruhája többe kerül mint amennyiből én egy hónapig élek.Ha semmit nem adnék azt se érezné meg, ha csak fele vagy negyede összeget adnék azt sem. Kezditek kapisgálni?
2022. aug. 3. 11:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!