Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
3 gyerekkel van esély új életet kezdeni? Sikerült már valakinak? Vagy en is a megcsalt magányos gyerekes nők sorsára jutok?
Figyelt kérdés
Sajnos rövid időn belül szültem a gyerekeket. Most viszont kibújt a szög a zsákból. Bántott engem, a gyerekek előtt. En is tehetek róla, csúnyán és csúnyákat mondtam. De már felgyűlt bennem a sok szóbeli bántás is.
Ma rájöttem hogy ezek után soha nem leszek boldog.
A szüleim tudnának részben segíteni, viszont lelkileg nagyon labilis vagyok, félek, tőle, és attól hogy mi lesz.
Ha vannak sorstársak jól esne néhány jó szó.
A családom előtt nagyon szégyellem hogy ide jutottam.
2022. júl. 6. 21:17
11/13 anonim válasza:
40millió már lófaxra nem elég :D
12/13 anonim válasza:
5-6 : Nem tudom, hány éves vagy, de a belőled áradó támadó, gúnyos, rosszmájú , negativ hozzáállást látva talán nem meglepő, hogy szingli lettél gyerekkel.
13/13 anonim válasza:
6-os vagyok:
Ki mondta, hogy szingli apuka vagyok, te szerencsecsomag? 😃
Ha már itt tartunk, pontosan az általad prezentált személyeskedés utal gyenge gyáva boldogtalan emberre... 🙄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!