Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Válás esetén lehetséges az,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Válás esetén lehetséges az, hogy az exem megkapja a lakáshasználati jogot?

Figyelt kérdés

Vélhetően 1-2 év és válni fogunk, szeretnék rá felkészülni. Egy közös gyerekünk van, én szeretném megkapni őt is, de persze erre kevés az esély. Az ingatlan már a házasság előtt az enyém volt, tehermentes.

Azt tudom, hogy a tulajdonjog nálam marad, de arra van példa, hogy a lakáshasználati jogot megkapja, tehát lényegében eladni sem tudom (hiszen ki venné meg egy ott lakóval)? Feleségemnek nincs hova mennie.

2022. jún. 26. 08:01
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
64%
Ez hogy nincs hova mennie nem érv szerencsére. Nagyon sokan kényszerülnek albérletbe válás után. Fizesse a bérleti díjat. Te pedig küzdj a gyerekért, bár sajnos ez Magyarország, ahol 99%-ban akkor is az anya kapja a gyereket, ha az apa a normálisabb és küzd is a gyerekért.
2022. jún. 26. 08:31
 2/21 A kérdező kommentje:
Köszi. Szóval ilyesmire akkor nincs precedens, hogy lakáshasználatit kap? Mert albérletbe valóban tud menni. Sőt, ha így nézzük a gyereknek is jobb lenne nálam maradnia, nem egy albérletben tengődni az anyjával meg az aktuális palijával (volt neki mellettem is néhány).
2022. jún. 26. 08:36
 3/21 anonim ***** válasza:
31%

Google, ügyvédet keresel.

Biztos ami tropifix, írasd apádra. Akkor is q.va nehéz lesz kirakni. Keress rá Piros Ildikó és a volt menye ügyére. Kb meghalt a színészbő mire kitudta üríttetni a lakását.

2022. jún. 26. 08:51
 4/21 anonim ***** válasza:
Van rá precedens
2022. jún. 26. 08:51
 5/21 Cpt_Obviously ***** válasza:
100%
Viszont, az számomra elképzelhetetlen, hogy kirakjanak a saját ingatlanodból. Ahoz nagyon el kell baltázni.
2022. jún. 26. 08:58
 6/21 anonim ***** válasza:
91%
Nem hiszem, hogy megkapja a használati jogot, mert a te lakásod, a házasság előtt vetted, neki ahhoz semmi köze.
2022. jún. 26. 09:02
 7/21 A kérdező kommentje:

[link]

Itt annyit írnak, hogy csak nagyon indokolt eseten lehetséges, hogy én menjek az ingatlanomból. De ezek mik lehetnek?

2022. jún. 26. 09:15
 8/21 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez nálad semmiképpen nem fog bekövetekzni.

Olyan esetek lehetnek kizárólag, amikor a másik fél veszélyt jelent a gyerekre, pl. alkoholista, erőszakos, drogos....

2022. jún. 26. 10:03
 9/21 anonim ***** válasza:
24%
7 ha ennyire balfax vagym hogy nem tuds a giigliben keresni, ügyvédtől érdeklődni, faterra megelőzésképp ráíratni, hanem itt nyimod a sok hülyével a kretént, te leszel a precedens és meg is érdemled. Mi nem világos? A bírók nagyrésze nő és ugye ott van az aranyborjú a szent gyerek a szent anyjával. A férfigyűlölő bírónő, akit 20 Alfa felpróbált mad pont veled nem fog kibaxni?
2022. jún. 26. 10:32
 10/21 anonim ***** válasza:
21%
9 folyt. A gyereket mindig az anyjának ítélik. Amit kap tóled tartásdíjat, abból nem fog tudni még lakást sem bérelni, nemhogy megélni. Dolgozni valószínőleg nem szeret, nem is nagyon akar és valószínűleg nem implantos szájsebész vagy sztár informatikus. Téged fognak kibaxni a híd alá, ha nincs másik lakásod vagy pénzed a tartásdíj mellett albira. Ez egy háború, amiben a te kezedben van az összes adu, de egy balfax vegy ls elveszíted a meccset.
2022. jún. 26. 10:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!