Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a gyermekelhelyezésében közös megeggyezéssel váltunk el, majd egyszercsak az exem a gyerekkel kimegy külföldre , mit lehet ez ellen tenni ha lehet már?
Szerinte megbeszétük hogy kimehet küföldre és engedélyt adtam rá.
Most üthetem a porát?
Nem mindegy hogy nyaralni vitte 3 napra vagy kiköltözteti.
De tobbet igy nem adnám oda az is biztos. Már most inditanám az uj pert is.
És? Nevelnéd egyedül a gyereket?
Ha nem tudtok megeggyezni, akkor a gyámhatóság dönt. Ha a gyerek élete biztosított külföldön, akko engedélyt fognak rá adni, és általában akkor úgy van a láthatás, hogy nyilván nem hetente rángatják a gyereket, hanem szünetekben hosszab időt tölt a másik szükőnél.
Aztan ha kint megcsipi valami meduza amibe belehal igy jártak.
Ez nem igy megy hogy az egyik csak ugy elrabolja a gyereket a masik tudta nelkul.
a kérdés időpontjából arra következtetek,hogy nyaralni mentek,nem lakni...de lehet az is. nos ezt kellett volna megbeszélni. erről álltalában létezik valamilyen beegyező nyilatkozat,mert bemondásra nem hisznek a hatóságok.illetve visszaélésre ad lehetőséget.
annyit tehetsz,hogy felhívod az exet és megkérdezed,hogy mikor méltóztatnak vissza jönni?
azt mondja:-a nyaralás végén. ekkor leülsz és vársz aztán bepereled,hogy ellopta kölyköt és acsarkodtok.(az mindenkinek jót tesz)
azt mondja:-soha. akkor gyámhatóság.
a többit nem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!