Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Válóperre mit illik felvenni?
Figyelt kérdés
Egy sötét szoknya és egy szép felsőre gondoltam. Semmi ficni facni, egyszerű, kicsit elegánsabb.2022. jún. 12. 20:28
2/8 anonim válasza:
Ha jól emlékszem, anyámék válóperén apám rövidnadrágban és pólóban volt, anyám pedig farmerban és blúzban. Igaz, ez 15 évvel ezelőtt volt, de gondolom, most sem kell nagyobb feneket keríteni a dolognak.
3/8 anonim válasza:
Farmer is jó, nem kell kiöltözni egyáltalán. Szoknyát csak akkor vegyél fel, ha amúgy is abban jársz a mindennapokban.
4/8 anonim válasza:
Kovetheted a protokollt , de ha kiköltözöl mint szaros Pista Jézus nevenapjàn sem lesz jobb / rosszabb , max ha kicsi a település és mindenki ismer mindenkit fognak megszólni
5/8 anonim válasza:
Farmerban és blúzban váltam múlt hónapban.
6/8 anonim válasza:
Minél szolidabban, hogy a bíró meghatódjon;)
7/8 anonim válasza:
Nem érdemes kiöltözni, semmit nem számít. Annak idején öltöny-nyakkendőben mentem tárgyalásokra, a bírót rohadtul nem érdekelte, mi van rajtam. Egyik tárgyalásról késett a bíró, pár perccel tárgyalás kezdete előtt rohant fel "átöltözni", kifejezetten csövesen volt öltözve. Erre felkapta a talárját, úgy érkezett 2,5 perccel később.
Ha most kéne tárgyalásra járnom, ugyanúgy rövid gatyában, pólóban mennék be, mint amit egyébként is felvennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!