Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet elválni egy jó embertől ?
Válni nem csak egymást fenyegetve, alázva, mocskolva lehet. Sőt, szerintem akkor érdemes lezárni dolgokat, amikor a jelen konfliktusa vagy elégedetlensége nem rombolja le a múlt szép közös emlékeit. A jóemberség meg nem elég egy romantikus kapcsolathoz, amiben a felek kizárólagosságot fogadtak. Lehetsz korrekt akkor is, ha nem vagy szerelmes.
Ha a párom elém állna azzal, hogy nem tud engem szeretni már úgy és nem lát előttünk közös utat, nem tudnék rá haragudni. És nem érezném magam sem a földbe tiporva, méltatlannak a szeretetre. Szar lenne, de legalább emberileg nem csalódnék benne.
Mások meg végig a nyugodt családi életet keresik!
Sok sikert hozzá!
Igaz nekem nem válas volt, hanem egy közel 6 éves kapcsolat, de kb. az volt ami az utolsónál. Kimaxoltuk a kapcsolatot, más-más irányba fejlődtünk. Nem éreztem azt, hogy vele előrébb lennék, csak azt éreztem, hogy nekem kell mindig bátorítani, húzni őt. Egy idő után belefáradtam, nem is kívántam annyira, elhidegültünk. Mindezek ellenére szinte alig veszekedtünk, langyos f.s volt a kapcsolatunk. De nem volt rossz ember. Nekem nagy céljaim voltak, neki meg csak annyi, hogy engem kövessen mindenben... Szóval emiatt szakítottam és nehéz volt neki ezt előadni, elmagyarázni. Ő ebből nem érzett semmit, ő azt állította, hogy ugyanúgy szeret ... Nem is tudott túltenni rajtam sokáig. Én viszont így nem tudtam vele barát sem maradni, miközben tudtam, hogy ő még reménykedik. Így megszakítottam vele minden kapcsolatot és teljesen független szerettem volna lenni, ill. azt szerettem volna, hogy éljen ő is teljesen nélkülem.
Nem volt könnyű, mert nem volt rossz ember, nem volt rosszindulatú, vagy gonosz. Egyszerűen csak nem erre vágytam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!