Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Belemennél az alkuba?
Válni akarsz, a párod nem. Tisztában vagy vele, hogy anyagilag padlóra kerülsz, de már nem bírod tovább a közelében.
Ekkor megkeres egy, a párodhoz közel álló ember (apja, főnöke, barátja,...), akinek a szavára adhatsz, mert sosem beszél a levegőbe, és ezt az alkut ajánlja neked:
6 hónap. 6 hónapot adj még magatoknak! Ha megteszed, és megpróbálod a pároddal rendezni a kapcsolatot, most, utoljára, de mégsem sikerül, ő garantálja, hogy a párod aláír mindent, a gyerek is nálad maradhat, és ő vesz neked egy lakást, a párod tudta nélkül, titkos helyen.
(Igen, egy filmből van.)
A lakás miatt esetleg kibirnék 6 hónapot, ha nem életveszélyes a pasi.
De amúgy meg, ha vallani akarok, akkor vallok, ennyi!
N 30
1es vagyok
vállni**
Van lakásom, de őszinte választ adtam.
Amúgy mi a film címe?
Hát kérdező (#2) nekem mindegy, hogy neked kamu vagy sem, de én nem voltam földönfutó hogy megvásárolható legyek. Mindenesetre, ha nagyon elrugaszkodunk a valóságtól, és megpróbálom beleélni magam a helyzetbe, még egy plusz lakásért bevállalható lenne a fél év, csupán annyiban vágnálak át hogy eszem ágában sem lenne megjavítani a kapcsolatot, csak kibekkelném azt a fél évet aztán széttárnám a karom hogy sajnos kedves papa nem sikerült, most mennék, kérem a kulcsokat 😁
Azt meg végképp nem értem hogy minek a titkos hely, talán verekedős az leendő exférjem aki elől bújkálnunk kell? 😅
5.-nek.
A nem kell kamuzni..., nem neked szólt, amikor elkezdtem írni, még nem volt kint a válaszod.
A film: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!