Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom feldolgozni, hogy válunk, mit tegyek?
12 év együtt, 4 napja külön.
Folyamatos öngyilkossági gondolataim vannak, támaszom nincs.
Mit tegyek?
4 nap alatt nem is lehet semmit feldolgozni, ahhoz sokkal több idő kell! Miért vannak öngyilkos gondolataid, van valami kezelt pszichés problémád?
A válás soha nem jól működő, harmónikus kapcsolatoknál történik. Nyilván rossz, ha valaki kimondja, hogy vége, de inkább ez, mint egy rossz kapcsolat. Mindent újra kell tervezni, ezzel elfoglalod magad, mire a technikai dolgok lezajlanak, addigra megtanulsz a jövőbe tekinteni, mert kénytelen leszel.
Hogyhogy nincs támaszod, szülők, család, barátok?
24 éve után váltam el. A gyerekeket elvitte a feleségem.
Nálunk másfél-két év cirkusz volt a válás előtt. Sokért nem adtam volna, ha csak egyszerűen összepakol és elköltözik. Megspóroltam volna sok cirkuszt, patáliát és szenvedést a gyerekeimnek.
Az új életemet alakítom, tervezek. Te is tedd ezt. Minden nappal könnyebb lesz, hidd el! Az öngyilkot felejtsd el, nálunk volt a családban, azoknak is mérhetetlen szenvedést okozott az illető, akik egyáltalán nem érdemelték meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!