Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet ebből valami problémám?
Üzenetrögzítő? Sms? Levelezési cím? E-mail cím?
Hátha az írásra jobban reagál. (Az én esetemben írásos magyarázat oldott meg konfliktushelyzeteket egy férfival - méghozzá nagyon tartósan!)
Sms-t csak megnézi. Esetleg ezt a bíróságon szóváteheted.
Kérjél időpontot bírósági meghallgatásra! (Ilyen ügyem nem volt, de szerintem indíthatsz ilyen keresetet, vagy mi a csudát.)
Nézzek neked az interneten ilyen jogi eseteket? Esetleg te is megnézheted a jogi kisokosba...
1-es válaszoló voltam.
A gyerek miatt mindenképpen meg lehet érteni, hogy aggódsz!
Mondom ezt úgy, hogy nem vagyok anyuka, csak meg tudom érteni az ilyen helyzeteket.
1-es és 4-es válaszoló voltam.
Beszéld meg vele nappal.
Tartós betegsége van, hogy este sürgősen fel kell hívnod orvos miatt?
Hívod, nem veszi fel írsz neki. Nem reagál akkor nem. Szval semmilyen problémád nem lehet.
N 30
Neked a szüleid nem élnek kérdező? Testvéred? Unokatestvérek? Férjed szülei, testvére, unokatestvérei?
Esetleg még a volt osztálytársak/tanfolyamtársak, vagy munkatársak is adhatnak valamilyen ötletet ebben az esetben. (Azért van körülöttünk jó esetben személyes szociális háló, hogy segítsenek.)
Megkérdezheted a családsegítő szolgálatot is, amelyik lakóterületileg illetékes, hogy mit tegyél ebben az esetben. De van lelkisegély szolgálat is, a 116-123, vagy a Délután Alapítvány, amelyik korlátozott időintervallumban elérhető.
Nekem már számtalan esetben segítettek ismerősök/barátok együtt gondolkodni egy-egy nehéz vagy egyéb okból megoldandó helyzetben.
1-es, 4-es és 5-ös válaszoló voltam.
Eszembe jutott még, hogy a férjed munkahelyével is fel tudod venni a kapcsolatot. (Gondolom, van tudomásod róla, hol keresd a főnökét pl.)
Legvégső megoldásként egyházi segítséghez is folyamodhatsz - vagy a gyerek iskolapszichológusához és/vagy osztályfőnökéhez. (Amit utoljára írtam - tehát iskolapszichológus vagy osztályfőnök - azokhoz előbb.)
Férjem a maga főnöke. Senki rokon nincs a környéken.
Nincs baja, de bármikor történhet a gyerekkel is valami, vagy esetleg engem visz el a mentő, mint volt már rá példa és azért jó lenne, ha nem maradna egyedül.
Az este pedig nem ilyenkor, hanem legkésőbb 8kor hívom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!