Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet ebből valami problémám?
Értem, amit írtál.
Maradnak a hivatali segítségek. Családsegítő szolgálat munkatársai (a mi esetünkben valamelyest sikerrel jártunk,) de méginkább az egyházi közeg az, ami még akár komolyan is segíthet.
Előfordult már nemegyszer, hogy olyan kérdésemre kaptam választ egy-egy bibliaórán, hogy elcsodálkoztam. (Bizonyos templomokban/gyülekezetekben lehet, van felnőtt hittan is, mindenhol nem vagyok ismerős.)
Vagy akár bármelyik istentiszteletbe belefoglalva kaphatsz olyan választ, hogy az vezet rá a megoldásra. Ilyen is előfordulhat.
Én a legjobban a lakóhelyemtől viszonylag távoli templomban (ahol az anyai nagyapám hamvai nyugszanak,) szoktam kapni választ tényleg engem foglalkoztató kérdésekre.
Eléggé megdöbbenek ilyenkor, MINTHA TÉNYLEG NEKEM SZÓLNA MAGA A PRÉDIKÁCIÓ! Csak sajnos ritkán járok a nagyobb távolság miatt. Pedig érdemes lenne időt áldoznom rá...
De van lelkisegély szolgálat is: 116-123 (ez éjjel és nappal, ingyen hívható.) Vagy a Délután Alapítvány. Korlátozott időintervallumban ez utóbbi. Írni is lehet nekik - mindegyiknek.
Református lelkisegélyhez már régen volt szerencsém, de róluk is találsz szerintem valami infót a neten.
Nemegyszer együtt gondolkodtak velem a telefonba az ügyelők és az is tudott segíteni komolyabban.
Akkor ez a baj.
Én se venném fel ha az ingatlan miatt este 8kor hívnál. Tapasztalatból mondom, hogy már a csengetésnél tudom, hogy fontos-e az amit miatt keres.
Az írásban kommunikációra gondoltál már?
"Szia, beszélnünk kell a nyári táborról, a fele XFt, vállalod?"
"Szia, szemüveget írtak ki Pistikének, de holnap egész nap dolgozom, lesz időd elvinni az optikába?"
Ha meg elvisz a mentő és a gyerek egyedül maradna, akkor a rendőrség úgyis gondoskodik arról, hogy az apja értesüljön. Vagy oda tud telefonálni a gyerek is.
Tarts egy kicsit nagyobb távolságot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!