Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Exfeleségem lakásában amiben a kisfiam lakik iszonyatos bűz van, a gyermeknek nem főz, rosszul öltözteti, nem vesz neki egy darab ruhát sem, úgy néz ki mint egy lelenc, mit tehetek?
Figyelt kérdés
Gyermektartast (havi 65000forint) mindig időben utálom, az elmúlt kicsit több , mint két évben egyszer sem késtem vele. Szerintem ez az összeg fedezi egy 5,5 éves szükségleteit. Van esélyem hogy nálam helyezzék el vagy éhez több kell?2022. ápr. 26. 23:11
31/34 A kérdező kommentje:
Kedves 28-as te a jövedelmed hány százalékot utalod gyermektartásként? én a 23,2%-át, mutasd meg hogy te mennyit légyszíves:) Had hívjam fel az exed had beszéljem ezt meg vele, tanulni akarok:)
2022. ápr. 27. 13:50
32/34 anonim válasza:
Hagyd kérdező...okoskodók mindig vannak. Persze hogy több száz ezrrt költ gyerekre mert neki nem jó az 6-7 ezres cipő meg kell venni 25 ezer forintos nike cipőt és még lehet keveset is írtam árnak. Egy ovisnak erre nincs szüksége meg szerintem egy alsó osztályosnak sem. 65 ezernek elégnek kéne lennie főleg úgy hogy anyukának is tennie kéne bele amit nem tesz.
33/34 anonim válasza:
Persze ,hogy elég!Anyuka kapja meg a családit ,adókedvezményt jó esteben😀Szóval majdnem 90 ezer,és ha anyuka is hozza dobja csak a felet akkor ,hogy a viharba nem elég 1 ovis gyerekre!Oviba pont ,hogy tőlünk olyan ruhákat kértek ami jó játszani,nem drága,mert volt olyan gyerek aki azért nem ment be a homokozó a mert drága a cipője!Szoval ha csak egy ruhacsomagot venne márkásat anyuka,25000 Ft abbol hónapokig mehet oviba !Unnepre ha vesz havonta 3 pulcsit az is max 6000!Ennyi pénzből az a gyerek járhatna márkás ruhákban,aki meg mást mond az hazudik!Ha csak apa pénze meg családi adok!lenne is elég lenne szépen öltöztetni a gyereket!!!!En vettem 20.000ft Nike cipőt és abba jár már mióta !Bentre meg van neki egy 1500 Ft 😀teljesen jó a teremben!Szoval ettől a nőtől el kell venni a gyereket!!!De sürgősen!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!