Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Exfeleségem lakásában amiben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Exfeleségem lakásában amiben a kisfiam lakik iszonyatos bűz van, a gyermeknek nem főz, rosszul öltözteti, nem vesz neki egy darab ruhát sem, úgy néz ki mint egy lelenc, mit tehetek?

Figyelt kérdés
Gyermektartast (havi 65000forint) mindig időben utálom, az elmúlt kicsit több , mint két évben egyszer sem késtem vele. Szerintem ez az összeg fedezi egy 5,5 éves szükségleteit. Van esélyem hogy nálam helyezzék el vagy éhez több kell?

2022. ápr. 26. 23:11
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó vagyok,ők ki fognak menni esettanulmányt végezni,rákérdeznek az anya jövedelmére is,hogy miből él,milyen kiadásai vannak,stb.
2022. ápr. 27. 04:26
 12/34 anonim ***** válasza:
28%

Hogyhogy nem jelzett az ovi a gyerek külsejére? Ők elég gyorsan ki szokták szűrni, mindig kell jellemzés a gyerek külsejéről, ruházatáról, ápoltságáról.. Ismerős gyerek nagyon gazdag családból is szakadt leggings, kicsi kabát, pepco/foltos ruhák..

Mitől lehet bent bűz? Nem lehet, hogy csak neked az? Nálunk is van a családban, aki ha nincs öblítőillat, akkor már fanyalog.. Hétvégente sem főz? Hétköznap napi egyszer eszik meleg ételt a gyerek(az enyém nem eszi meg a főtt ételt sajnos, csak a húslevesből a répát, meg az üres rizst) az oviban. Ezen kívül hova főzzön? Hétvégén csak hideget esznek?

Nagyon meg kell gondolnod, rosszul járhatsz, ha jelentgeted a saját preferenciád alapján a másikat gyermekvédelemnél. Ki fognak menni az ovihoz is csekkolni a gyerek megjelenésére tett állításod(ez lesz az első, hogy odatelefonálnak és jellemzést kérnek a gyerekről), aztán anyukához is kimennek, és ha nem úgy látják, ahogy te, hanem csak "minimálisan", onnantól te leszel a problémás szülő.

Én első körben a gyerek ovijához mennék suttyomban megkérdezni, mit tapasztaltak a gyerek megjelenését illetően, mert ha x éve le van írva, hogy ápolt, ruházata tiszta, időjárásnak megfelelő, jól táplált, stb, akkor ott te húzod a rövidebbet.

2022. ápr. 27. 06:57
 13/34 A kérdező kommentje:
Nem takarít, hegyekben áll a mocsok a lakásban onnan van a bűz, óvoda is jelzett már ezzel kapcsolatban.
2022. ápr. 27. 07:39
 14/34 A kérdező kommentje:
Akkor eszik meleg ételt amikor én csomagoló neki.
2022. ápr. 27. 07:41
 15/34 anonim ***** válasza:
17%

És már megpróbáltál őszintén és kedvesen és támogatóan elbeszélgetni a volt feleségeddel arról, hogy mi a probléma?

Egyébként dolgozik?

2022. ápr. 27. 07:45
 16/34 A kérdező kommentje:
Milliószor eredménytelenül, szerinte ez így jó,nincs rá ideje. O azt állítja hogy igen, dolgozik.
2022. ápr. 27. 07:48
 17/34 anonim ***** válasza:
8%
Simán elhoznám. Ha meg az asszony arcoskodna/feljelentene...elásnám az erdőszélén.
2022. ápr. 27. 08:17
 18/34 anonim ***** válasza:
100%
Azt állít amit akar úgy is utána néznek. Intézkedj főleg ha már az ovi is jelzett.
2022. ápr. 27. 08:25
 19/34 Mathus ***** válasza:
32%
a kérdésre: 65e az nem nagy pénz 2022-ben, nekem többe vannak a gyerekek fejenként (mondjuk én nem váltam el). ezt az oldalát is nézd. kérdezd meg az exedet, hogy tudsz-e vmiben segíteni neki, hogy ez a helyzet változzon pl. 7/24-ben egyedülálló anyaként vinni egy háztartást minimál pénzből, az nem ugyanaz, mint kéthetente két nap.
2022. ápr. 27. 08:43
 20/34 anonim ***** válasza:
100%

Jelezd, de a gyámügyben ne bízz feltétlenül, bántalmazáskor se tesznek semmit, tapasztalat.

Családsegítőnél is jelezd, ők együttműködőbbek lehetnek.

Ne add föl, lehet hogy évekig kell jelentgetned, bíróságra járnod, de megéri.

2022. ápr. 27. 08:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!