Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem összeköltözik azzal a nővel aki miatt elhagyott, mennyi a valószínűsége annak hogy együttmaradnak?
Szerintem sok, én hiába vártam 7 évet!!!
Kitartást!!!
Hát egy ideig biztosan vele marad,viszont tudni kell az ilyen kapcsolatokról hogy nem hosszútávúak! Mert akkor amikor szerető volt a Nő akkor érdekes és izgalmasat tudott neki nyújtani,de a hétköznapok ugyanolyan meg szokottak lesznek mint a feleséggel! És Majd Jön a másik Nő!!!
De minden esetre semmi képen ne gondolkodj ezen és ne forogjon a fejedbe hogy vissza fogadod mert csak meg utálnád,Hidd el nem tudnál vele békében élni mert be ugrana minden egyes furcsa lépéséből hogy újra van neki szeretője! És ez a te lelkedet ölné meg és Őt ugyan úgy nem foglalkoztatná ahogy most sem!!!
Akkor mindenki, aki szakít az első kapcsolatával, vagy feleségével, már soha ne legyen, és nem lehet boldog?
Ne vicceljetek, kicsit sértődött hozzáállás ez, nem?...
Nem szemét azért valaki, mert kilép egy nem jó, nem működő kapcsolatból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!