Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok erről ? Ezért lehet igazából annyi válás
?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Valamelyik nap pont beszélgettem a párommal eljegyzés/házasság/válás témáról.
Azt beszéltük, hogy valószínűleg azért van ennyi válás, mert az embereknek borzasztó az onismerete, teljesen a kapcsolatert el, közben feladja önmagát és nem halad előre, mint egyen, közben persze a kevés önismeret miatt rosszul is válasz part, szóval igazából nem is csoda, hogy ennyi válás van. Szóval nem is igazándiból az az ok, hogy az emberek ne tudnának működtetni egy kapcsolatot, hanem hogy eleve rossz partnert választanak és így már eleve egy rossz kapcsolatot próbálnának meg működtetni. Persze erre meg rájön, amit a media is szajkoz, hogy minden és mindneki lecserélhető, de szerintem a korábban felsorolt dolgok többet nyomnak a latban.
Ti mit gondoltok erről?
Akiket ismertek a környezetetekben (házas, elvált embereket), rájuk mi jellemző ?
Ha egy kapcsolatot, hazassagot nagyreszben csak a szex tart ossze az hamar zatonyra is futt. Mert az a hu de nagy szenvedely, rozsaszin kod kezd egy kicsit alabb hagyni akkor dobben ra az ember hogy hoppa ki is ez a szemely valojaban
2022. febr. 25. 05:35
12/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm, én is egyet értek ezzel utolsó, túl van értékelve maga a szex, és nem az intimitás (ami ugye nemcsak a testi de lelki oldaláról is szól), az meg alul értékelt
2022. febr. 25. 11:02
13/13 anonim válasza:
Az emberek valamilyennek szeretnék látni magukat és szerintem ehhez választanak párt. És igyekeznek is nagyon olyanok lenni... de persze aztán nem megy. És akkor jön a sóhajtozás, hogy nem ilyennek ismertelek, meg nem ezt ígérted, meg nem tudok melletted önmagam lenni. Ez nem tudatos (ön)becsapás és általában kölcsönös. Mert az ember tényleg szeretne az lenni a másik mellett, aki szebb, gondoskodóbb, figyelmesebb. És a végén mégis a másikat hibáztatja, hogy "de én ennyit meg annyit beleraktam és te nem értékeled" - közben csak ő is elfáradt abba, hogy nem önmaga. De ki találna párt ugyanakkor, ha a rosszabbik énjével indít? :D Valahol az arany középutat érdemes választani. És el kell fogadni, hogy igen, egy idő múltán elmúlik az újdonság varázsa és munkás lesz, mert előbb kell adni, hogy kaphass. Aki a házasságot választja, az erre a "rosszban"-ra mond ígéretet - cserébe azért a biztonságért, amire vágyik. Csak aztán élesben más persze, mint amikor még lelkes vagy. Ez kicsit olyan, hogy messziről kicsinek tűnik egy hegy és simán azt hiszed, seperc megmászod, de ha már másztál hegyet, nem leszel ennyire bizakodó, és van már viszonyítási alapod, mert csak útközben ismered meg a saját határaidat.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!