Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Férjetek családja hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férjetek családja hogyan fogadta a válást?

Figyelt kérdés
Itt most azoktól kérdeznék, akik jóban voltak anyóssal, apóssal stb. Mennyire szóltak bele a dolgokba? Hogyan fogadták? Megromlott a kapcsokatotok utána?
2022. jan. 11. 08:25
 1/2 anonim ***** válasza:
74%

Érdekes volt. 12 évig voltunk együtt, közös telken éltünk a szülőkkel, külön bejárattal. Eleinte nagyon nehezen fogadtak el, szerintük jobbat érdemelt volna a fiuk, de később elfogadtak, majd megszerettek. Amikor végleg megromlott a kapcsolatunk az exemmel és eljöttem, a költözés napján az anyós sírt, az após pedig azt mondta, hála istennek, hogy végre elmegyek. Néhány év múlva összefutottam az exemmel, beszélgettünk és azt mondta, hogy eleinte nagyon dühösek voltak rám a szülei, hogy elmentem, de eltelt pár hónap és azóta azt szokták mondani, amikor szóba kerülök, hogy nagyon szerettek engem és sajnálják, hogy már nem vagyunk együtt. Persze, ehhez hozzátartozik az is, hogy az utánam érkező nők jól átvágták és ő is és a szülei is látták, hogy mekkora különbség van nő és nő között.

A másik két exem édesanyjával a mai napig nagyon jó kapcsolatot ápolok, rendszeresen keresnek, érdeklődnek felőlem. Szerintem ez is csak intelligencia kérdése. 😊

2022. jan. 11. 09:54
 2/2 anonim ***** válasza:
Sehogy. Normális szülők nem szólnak bele a gyerek életébe. Nekem ha válni van kedvem, akkor azt teszem, és nem fog senki véleménye megakadalyozni. 😂39F
2022. jan. 15. 22:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!