Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Boldogtalanság vs gyerekek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Boldogtalanság vs gyerekek?

Figyelt kérdés
15 éve vagyunk a férjemmel, 2 kisgyerekünk van. Nagyon nagy szerelem volt a mienk, de lassan két éve megváltozott valami, sokat vitatkozunk, én sokat változtam. Ma már napi szinten mennek a piti viták, amelyek ordibálásba torkollanak a gyerekek előtt, amik belőlem mindent kiöltek. Próbáltam Vele beszélni, de nem érti. Boldogtalan vagyok, feszít ez az egész belülről, már nem szeretem. De gyáva vagyok, képtelen vagyok vállalni a felelősséget egy válás súlyának, mert nem akarom a gyerekek életét ezzel tönkretenni. Ő tudja és látja, hogy idegbeteg vagyok, hogy megváltoztam és próbálkozik. Kedves, minden Tőle telhetetőt megtesz. Azért is ültem le Vele beszélni, mert azt hittem Ő is így érez, de sajnos nem. Tehetetlennek érzem magam, legszívesebben kifutnék a világból. Nem szeretném, hogy a gyerekek csonka családban nőjjenek fel, de minden reggel azt érzem, hogy nem bírom tovább.

2021. dec. 29. 06:57
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

#10 Nekem már az üvöltözés is bőven elég volt, hogy ne akarjak otthon lenni és inkább az utcán csatangoljak amíg tehetem.

Nem váltak el azóta sem. Apám, ahogy a testvéremmel elköltöztünk és ő idősödött "visszavett". Mostmár csak kiabál anyámmal és parancsolgat neki, de fizikailag nem bántja. Volt köze hozzá annak is, hogy eltörtem a kezét, de próbálok nem belefolyni, mert mindig nem tudok ott lenni anyám mellett és nem akarom, hogy rajta vezesse le. Valószínűleg rájött, hogy már nincs gyerek, mint visszatartó erő és anyám bármikor hozzánk költözhet, ezért kb. havonta egyszer-kétszer van mostmár "csak" balhé.

Továbbra is azt mondom, hogy a mérgező környezet rosszabb, mint a nélkülözés, de a te életed, neked kell tudnod, hogy mi a helyes döntés.

2021. dec. 30. 07:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!