Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Van aki azért vált el, mert...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van aki azért vált el, mert nem értenek egyet a gyereknevelés kérdéseiben?

Figyelt kérdés
A helyzet már nagyon megkeseríti a mindennapokat. Gyerekpszichológus szerinte agymosás, családterápiáról hallani sem akar, mert neki nincsenek problémái. Kezdek belefáradni nagyon. 3 gyerek van, nem tudom nekik mi lenne a jobb, de az biztos nem jó, hogy állandóan miattuk megy a vitatkozás.
2021. dec. 17. 13:17
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Nem csak ez, de ez IS közrejatszott. A gyerekeket azóta mintha kicserélték volna, pozitív értelemben. A volt férjem is jobb viszonyt ápol a fiunkkal, pedig előtte állandó volt a feszültség. Most, hogy lassan kész felnőtt, és van közös hobbi, inkább haveri-baráti viszonyban vannak. A fegyelmezés meg a neheze persze így rám marad, de legalább béke van.
2021. dec. 17. 13:42
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk is ez IS :) Vagyis persze :( de már túléltem. Nagyon különböző mintákat hoztunk otthonról, ami persze csak élesben derült ki, pedig előtte mennyit beszélgettünk, hogy majd így meg úgy. Ő sem akart hallani párterápiáról se semmilyen harmadik félt bevonó békéltetésről, inkább bevont ő titokban egy harmadik felet. Na ez volt az igazi válóok. Azóta hétvégente lelkes apuka, viszi őket programokra, tanul velük (előtte inkább haza se járt, hogy az agyára mennek, mert nem neveltem készre őket este 8-ra). Szóval nehezebb is, hogy csak magamra számíthatok, de sokkal nyugisabb, hogy nem kritizál folyton. Ennek ellenére persze nagy kudarc, hisz vagy 20 évet letoltunk együtt, aztán mégis csak ennyire ismertem meg.
2021. dec. 17. 14:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!