Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan váljak el, ha a férjem totál kiborul és sírva könyörög?
Már nem működik a házasságunk, csak haldoklik az egész. Múltkor egy vita során mondtam neki, hogy vége van, elmegyek, el akarok válni. Akkor sírva fakadt, könyörgött, hogy ne hagyjam el, egész éjjel hangosan zokogott. Megsajnáltam és végül maradtam.
De nem érzem jól magam, továbbra is vitázunk, én már teljesen tönkre mentem, de úgy érzem nem vagyok elég erős ahhoz, hogy becsukjam magam mögött az ajtót.
Aki volt hasonló szituban, az hogy csinálta? Nagyon szeretnék új életet kezdeni....
Ha már csak a szánalom maradt iránta, meg a felelősségérzet, szerelmes vonzalom nem, akkor ennek vége. Add be a válást.
Át kell esnetek az összes fázison. Csak a zokogásból nehogy agresszivitás legyen.
De hogy egy férfi hangosan zokog, az azért sokat mond. Saját magát sajnálja, a kényelmét, s fél, hogy újbéletet kell felépítenie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!