Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Hogyan váljak el, ha a férjem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan váljak el, ha a férjem totál kiborul és sírva könyörög?

Figyelt kérdés

Már nem működik a házasságunk, csak haldoklik az egész. Múltkor egy vita során mondtam neki, hogy vége van, elmegyek, el akarok válni. Akkor sírva fakadt, könyörgött, hogy ne hagyjam el, egész éjjel hangosan zokogott. Megsajnáltam és végül maradtam.

De nem érzem jól magam, továbbra is vitázunk, én már teljesen tönkre mentem, de úgy érzem nem vagyok elég erős ahhoz, hogy becsukjam magam mögött az ajtót.

Aki volt hasonló szituban, az hogy csinálta? Nagyon szeretnék új életet kezdeni....

2021. dec. 8. 08:49
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%

Ha már csak a szánalom maradt iránta, meg a felelősségérzet, szerelmes vonzalom nem, akkor ennek vége. Add be a válást.

Át kell esnetek az összes fázison. Csak a zokogásból nehogy agresszivitás legyen.

De hogy egy férfi hangosan zokog, az azért sokat mond. Saját magát sajnálja, a kényelmét, s fél, hogy újbéletet kell felépítenie.

2021. dec. 12. 01:20
 22/22 anonim ***** válasza:
60%
Kedves Kérdező! A "...szeretnék...azt üzeni, hogy még manipulálható, bizonytalan vagy. Ha tényleg biztos vagy abban, hogy jobb életet, kapcsolatot akarsz, akkor lépj! Sír, könyörög, de nem változtat a hozzáállásán, viselkedésén? Smucig fizetni a szakember segítő munkájáért? = Érzelmi zsarolás. Az csak maszlag, amikor a férfiak arról beszélnek, hogy nem ismerik ki magukat a nőn. Sokkal jobban kiismerik (és ezt ki is használják!), mint ahogy a nő ismeri a férfi lelkét. Tudják, hogy a legtöbb nő empatikus, azért átérzi a másik fájdalmát, hogy erős benne a segítő szándék, a gondoskodásra való hajlam, és ezt remekül ki is használják. Érzékeled, hogy nem változik (nem változtat), vagyis nulla energiabefektetéssel akar téged megtartani. Gyorsan és drasztikusan válts, ne ápold a lelkét, a "lassú elszakadás" nem megoldás, mert felőröl téged. Nem vagy a terapeutája; akár évekig is szívhatja az energiádat. A lehető leggyorsabb szétköltözés és a válókereset benyújtása a leggyorsabb és legjobb megoldás számodra; ha szükséges, tiltsd le az elérhetőségeidet. Ha nincs köztetek vita a vagyonmegosztás, gyermek elhelyezése, láthatása kérdéseiben, ügyvédre nem is lesz szükséged. (Évtizedek óta nincs "vétkességi elven" alapuló bontóper, nem kell indokot keresned, amiért el akarsz válni.Jogod van hozzá, és ezt a jogot senki nem veszi el tőled. A keresetlevélben elég annyi indokolás, hogy: "Házasságunk véglegesen, helyrehozhatatlanul megromlott.") Boldogabb jövőt kívánok neked!
2021. dec. 12. 18:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!