Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Hogyan váljak el, ha a férjem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan váljak el, ha a férjem totál kiborul és sírva könyörög?

Figyelt kérdés

Már nem működik a házasságunk, csak haldoklik az egész. Múltkor egy vita során mondtam neki, hogy vége van, elmegyek, el akarok válni. Akkor sírva fakadt, könyörgött, hogy ne hagyjam el, egész éjjel hangosan zokogott. Megsajnáltam és végül maradtam.

De nem érzem jól magam, továbbra is vitázunk, én már teljesen tönkre mentem, de úgy érzem nem vagyok elég erős ahhoz, hogy becsukjam magam mögött az ajtót.

Aki volt hasonló szituban, az hogy csinálta? Nagyon szeretnék új életet kezdeni....

2021. dec. 8. 08:49
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
97%
a ennyi ellentét van, az nehéz lehet, ettől függetlenül is érdemes lenne megpróbálni a párterápiát, szerintem.
2021. dec. 8. 11:32
 12/22 A kérdező kommentje:
A férjem hülyeségnek gondolja, nem fizet ilyenért.
2021. dec. 8. 11:35
 13/22 anonim ***** válasza:
83%
A saját kényelme miatt bőg.
2021. dec. 8. 12:13
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

Változni nem akar, és nem is próbál. Annyit csinál, hogy sír.

Ami nem lenne baj, ha nem ez lenne az egyetlen, amit az ügy érdekében tesz.

Hagyd ott.

2021. dec. 8. 12:18
 15/22 anonim ***** válasza:
89%

En folyamatosan a szakitast léptem(nem házasság volt)

Emellett rengeteget beszéltem vele, ha eljott hozzám nem küldtem el, mert szuksege volt rá.

Kedves is voltam, minden ami kell de folyamatosan tartottam a lépéseket a leváláshoz. A 3 lépést, azt hogy nem érhet hozzám, de barátságos voltam, válaszolgattam a kérdéseire megnyugtattam hogy attol még szeretem hogy nem megy együtt, felvázoltam neki hogy értse meg ha ki is békülnénk nincs jövőnk, pár hónap es ugyanott lennénk, nem hagytam szenvedni nem tiltottam ignoráltam, megadtam neki a lelki támaszt, fokozatosan sikerult levalnia, egyre kevesebbszer irt hivott keresett, már képes ő maga tiltani

2021. dec. 8. 12:29
 16/22 FoxtrotLidérc ***** válasza:
84%

Na, akkor mindent összevetve. Ha nem akar tenni kettőtökért, vagy legalább megpróbálni a párterápiát, akkor mégis mit könyörög? Meg miért hullat krokodilkönnyeket? Hagyja már magát! Ezeket a problémákat vagy megoldjuk, vagy elválunk/szakítunk. Maguktól SOSEM oldódnak meg. Ha nincsen benne hajlandóság a dolgok megoldására, mégis minek ez a színjáték?

All in all: Nyugodt szívvel add be a válókeresetet. Az nem megoldás, hogy továbbra is fennálnak az áldatlan állapotok.

2021. dec. 8. 13:02
 17/22 anonim ***** válasza:
68%

Látom volt egy 80%-os ember aki lepontozott egy két választ. Biztos magára ismert. Azért érdekes, mert van két válasz ami majdnem ugyanaz, csak az egyiket lepontozta a másikat nem.

Ebből látszik, hogy mennyi frusztrált ember van! Valahogy a párterápia szóra gerjed az illető!

Nem mintha idegesíteném magam, csak meg lehet figyelni ilyen apró dolgokat.

2021. dec. 8. 13:08
 18/22 FoxtrotLidérc ***** válasza:
27%
80%-osnak: 🍪🍪🍪🍪 😆😆😆😆
2021. dec. 8. 13:12
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
Próbáld meg rábeszélni a párterápiára, sokszor nagyon hasznos. És inkább javítsd meg ezt, ha lehet, mint hogy belevágj egy újba majd, ami ugyanúgy tönkremehet.
2021. dec. 8. 16:10
 20/22 anonim ***** válasza:
100%

"A férjem hülyeségnek gondolja, nem fizet ilyenért."

Közöld vele, hogy vagy ez, vagy elmész.

Nem zsarolás, egyszerűen nem bírod már a helyzetet, egyedül az segíthet megoldani.

2021. dec. 8. 16:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!