Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Válásnál mi alapján helyezik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Válásnál mi alapján helyezik el a gyereket?

Figyelt kérdés
Nem dohányzom, nem iszom, józan vagyok, van munkahelyem, két szintes kertesben vagyok a szüleimmel. Mi alapján döntik el hogy kihez kerüljön a gyermek? Ovónőt, tanárt is megkérdeznek? Nyilván a jóképű apuka pártját fognák az ő malmára hajtanák a vizet szerintem…
2021. dec. 3. 14:22
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
Az lemaradt hogy én vagyok az anyuka.
2021. dec. 3. 14:24
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
A nőhöz általában. Jó esélyes vagy.
2021. dec. 3. 14:25
 3/16 anonim ***** válasza:
79%
Hogy nő vagy, vagy férfi!
2021. dec. 3. 14:27
 4/16 anonim ***** válasza:
17%

3-as mondta meg a tutit!

Ha 10 év alatti gyerekről van szó, akkor gyakorlatilag ha nem prosti, alkesz vagy kábszeres az anyuka, akkor övé a gyerek.

10 éves kortól, HA a gyerek is az apjához akar kerülni, ÉS HA az apa legalább olyan alkalmas, mint az anya, akkor ESÉLYE van az apjához kerülni. Ez az esély (fenti feltételek esetén) évről évre nő, kb. 14-16 éves korra már valóban kiegyenlítődik a szülők esélye. Ebben persze az is benne van, hogy ha egy kamaszt az anyja erővel akar magánál tartani, ő már nagyon durva cirkuszokat csinálhat, szóval az anyának sem érdeke erőltetni ezt.

2021. dec. 3. 14:34
 5/16 A kérdező kommentje:
Sok mindentől tartok.. anyósnak vannak ilyen olyan ismerősei talán jogász, ügyvéd is. Félek hogy kavarni fog.
2021. dec. 3. 14:50
 6/16 anonim ***** válasza:
93%
Keress egy jó ügyvédet, ne sajnáld rá a pénzt és nem lehet baj.
2021. dec. 3. 14:55
 7/16 anonim ***** válasza:
60%
De vigyázz! Nehogy női ügyvédet fogadj, mert még a végén ő is a jóképű apuka pártját fogja majd!
2021. dec. 3. 14:57
 8/16 A kérdező kommentje:
Uccsó kibbennaszottul vicces vótá muhaha😏
2021. dec. 3. 15:00
 9/16 anonim ***** válasza:
83%

Na, 8. után akkor mondhatjuk, hogy a szokásos trollkérdés?

Havonta előjön, és naaaaagyon fél attól, hogy az apukához kerül a gyerek.

A jóképű apuka, akibe szerelmes az óvónéni meg a tanító néni, új elem. Igazad van, néha újítani kell.

2021. dec. 3. 15:06
 10/16 anonim ***** válasza:
68%
4-es, ez saját tapasztalat, vagy te is a félrevezető statisztika alapján terjesztesz baromságot? Ugyanis a legtöbb apuka nem is szeretné magának a gyereket, így kerül a 90% az anyukához. Ott ahol a férfi is harcol, ami baromi ritka, igenis egyenlő esélyekkel indulnak 3 éves kor felett.
2021. dec. 3. 15:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!