Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Válásnál a hitel is közös?
Ha a férj felvett 3 millió ft hitelt a házasság alatt, de a feleség nem írt alá ezzel kapcsolatban semmit, attól még közös a hitel válás esetén?
Az az igazság, hogy nem tudom a részleteket, rokonok válnak és ott merült ez fel.
Azt se tudom pontosan milyen hitel, elvileg személyi kölcsön, de nem biztos. Én még nem vettem fel semmilyen hitelt azért se vagyok képben.
Mi az hogy adóstárs? A feleség adóstárs?
Annyit tudni, hogy a nő nem volt ott a hitel felvételnél, nem írt alá semmit, a férj intézte egyedül.
Szóval szerintetek közős a hitel vagy sem?
Ha már a házasságban vette fel, akkor közös. Ha még előtte, akkor nem.
Alapvetően egy társ nem lesz adóstárs, ha szándékosan bevonásra nem kerül. Ellenben a házasság vagyon közösség. Mindenért közösen felelnek. Esetleg lehet egyezkedni, pereskedni.
Elváltam. Valakit derült ki hogy a feleség a hátam mögött hitelt vett fel egy barátnőjével. Semmit nem tudtam róla,ezt a bíróság NEM fékezte meg velem mert azt ítélte meg hogy az csak az övé!!!!
Akkor ez hogy van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!