Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Válás helyett újrakezdés?
Figyelt kérdés
22 évesen ismertem meg a férjem, 2,5 évvel később összeházasodtunk. Boldogok voltunk, nem voltak igazán nagy vitáink. 2 évvel az esküvőnk után, tavaly szeptemberben megismertem egy férfit a munkahelyemen (nem munkatárs, ügyfél volt), akivel nagyon hamar egy hullámhosszon pendültünk, éreztem azonnal, hogy meg akarom még jobban ismerni. 2-szer találkoztunk, de nem volt köztünk ekkor még semmi. 2. találkozó után hazamentem és közöltem a férjemmel, hogy megismertem valakit, akivel úgy érzem, hogy le kell éljem a hátralévő éveimet. Teljesen lesokkolódott, többször kérdezte, hogy nincs-e esély arra, hogy megváltoztassam a döntésem. Mondtam, hogy nincs, így szakítottunk. Továbbra is kapcsolatban maradtunk,közös ügyeinket intézni kellett, a lakásunkat 6 héten belül sikerült eladni. Az új párommal is viszonylag hamar, 2 hónap után összeköltöztem, úgy éreztem, hogy végre a helyemen vagyok teljes mértékben, ő sokkal intenzívebben kimutatja a szeretetét, mint a volt párom. Ugyanakkor nem múlt el úgy nap, hogy ne gondoljak a férjemre, vajon mit érezhet, biztosan jól döntöttem-e. Kicsit magamra akartam maradni, így nyáron elmentem egyedül 1 hétre nyaralni külföldre. Csak én voltam és a gondolataim, rájöttem, hogy a férjemet szeretném visszakapni, hülyeség volt minden, amit az utóbbi időben csináltam. Hazamentem, találkoztam a férjemmel, vázoltam neki, hogy mire jutottam, mire azt mondta, hogy van egy alakulófélben lévő kapcsolata, így nagyon nehéz helyzetbe hoztam, fogalma sincs, hogy mit tegyen, adjak neki időt.2021. okt. 15. 13:59
1/8 anonim válasza:
Mi a kérdés? Ezt neki kell eldöntenie, nem a gyakori népének...
2/8 anonim válasza:
Bocs, tudom, hogy ez nem segít, de nekem már megint a következő mondás jutott eszembe:
Ki sokfelé kap, két szék között a pad alá esik!
3/8 A kérdező kommentje:
Az, hogy várjak-e rá, még eldönti, hogy mit szeretne, vagy kezdjek teljesen új életet egyedül.
2021. okt. 15. 14:16
4/8 anonim válasza:
Hát én mennék tovább egyedül.
Ha velem tart, az jó.
Ha nem, akkor sem fair a jelenlegivel maradni, mert _nem_ őt akarod.
De te tudod.
5/8 anonim válasza:
Mekkora hülyének kell lenni, hogy 2 találkozó után valakivel örökké tervezz!? Felejtsd el a férjed, keress valaki mást, akivel szórakozhatsz.
6/8 anonim válasza:
Picit elhamarkodtad ezt. Nagyon.
Új életet kezdesz egyedül, ez egyelőre biztos. Új hapsi nyilván felejtős, különben fel se merült volna a kétely. Férjed meg majd dönt, ahogy dönt.
8/8 anonim válasza:
Nem rossz indulat csak kérdés:Szerinted tudna bízni benned?Oktalanul ugyanakkor öszíntén elmondva de belerugtál.Te most azt várod hogy örüljön neked és mintha mi sem történt a nyakádba ugrik?Hát nem tudom.Én az ő helyében inkább az új barátnőt választanám.Lehet hogy abba is csalódni fog de van nagyobb esély rá hogy nem.Nálad bizonytalannak éreznék mindent.Erre a lépésre nem az új barátnő tudata szedett rá téged?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!