Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egyszer elnéztétek a megcsalást, utána mindig elnéztétek, ha derült még ki vagy végül elváltatok?
Megbízhatóbbnak tartanánlak ha mondjuk 95%-ot mondtál volna..
De így inkább elbizakodottnak tűnsz.
4 éves kapcsolatban
Elkezdett fűzni egy masikat csók ia volt.
Szünetet kértem.
Szunet alatt nem nelkulem vergődött "lázasan",hanem elkezdett fűzni megint másokat.
Onnanstól már csak addig voltam vele, mig elinteztem magamnak külföldre egy állást.kintrol még beszéltunk de osszejottem fűvel fával lesz.rtam már.
Nem tudom, nekem a párom elsőre megbocsátott, mert csak beszélgettem a sráccal és 1 tali volt (se csók se tapi). De azóta nem igazán merek vergődni, eltelt 2 év és k*rvara figyelek magamra :D Nagy szívesség volt tőle hogy megbocsátott, de elégszer szóba került a téma és fhu, látom rajta hogy egyetlen kis hiba aztán repülök..
Néha még rágondolok milyen lenne ezzel-azzal, de a gondolattól is elszégyellem magam. Azt hiszem tudunk változni, de nekem tényleg egyszeri eset volt és azért talán 18 éves korban még sikerült szemléletet váltani :D
A lepontozok nyugodtan maradhatnak megbizhatatlanokkal. Es remelem is h ezt kapják. En nem fogok.
15.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!