Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » A kereset beadásakor lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A kereset beadásakor lehet külön kérni, hogy ne legyen békítés? Vagy beleírni a keresetbe?

Figyelt kérdés
Nem is értem, miért kell egyáltalán ilyen békítés, ezt nagyon komolyan veszik? Nem békülni megyünk hanem elválni, ha nem békülünk ki az első tárgyaláson, márpedig miért is tennénk, akkor mindenképpen elhalasztják a tárgyalást? Én ezt nem is értem, nem is tudtam, ez olyan régimódi dolognak tűnik. Gyors, nyugodt, békés válást szeretnénk mindketten, a békítési rész nélkül.
2021. szept. 27. 18:42
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha kozos megegyezes, es nincs gyerek, akkor az elso alkalommal kimondjak a valast. A bekites csak annyit takar h megkerdezik h tenyleg el akar valni a ket fel, ill. akarnak-e bekulni, de elhangzik a 2 nem valasz es ennyi.
2021. szept. 27. 18:46
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha van gyerek lesz. Az hogy miért, egyetemi anyag.
2021. szept. 27. 19:04
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Most ha mindketten tenyleg valni akartok, nyilván megkiserli a bekitest, mert jogilag kotelezve van ra. De a birok is annyi valopert tárgyalnak, hogy ennyit nem foglalkoznak vele, nyugi. Ha van kiskoru gyerek, az elson, ha nincs, a masodik tárgyaláson lesz itelet.
2021. szept. 27. 19:17
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Kb. 10 perc volt a válóperem. Gyerek nem volt, mindketten válni akartunk, tehát nem volt miért és nem is kellett békíteni.
2021. szept. 28. 00:34
 5/5 anonim ***** válasza:
Az a régifajta békítőtárgyalás nincs, mint pl. 20 éve.
2021. szept. 29. 06:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!