Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mindig utálni fog az exem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mindig utálni fog az exem?

Figyelt kérdés

Sok év után elváltunk, ennek mar egy éve,én kezdeményeztem. Nem volt harmadik fél, nem húztam le, engedem a gyereket, sok-sok esélyt adtam,mire elhagytam.

Sosem volt belém szerelmes, sosem akart változtatni semmiben értünk.

Folytonos feszültség van benne és bennem is azt generál, ha beszélünk.

Ha lesz egy új párja elmúlik benne? Lehet még "normális" kapcsolat köztünk?

Nektek mi a tapasztalatotok?

2021. szept. 26. 17:15
 1/10 anonim ***** válasza:
20%
Sose fogom megerteni valaki miert akarna az exel "normalis" kapcsolatot...
2021. szept. 26. 17:18
 2/10 A kérdező kommentje:
Majd esetleg ha lesz egy közös gyereked valakivel megérted.
2021. szept. 26. 17:20
 3/10 anonim ***** válasza:
10%
Jol kell valasztani teso, nem lesz ilyen gond
2021. szept. 26. 17:26
 4/10 A kérdező kommentje:
Az biztos. De má' micsináljak...
2021. szept. 26. 17:30
 5/10 anonim ***** válasza:
66%

A leírás alapján pontosan úgy viszonyul hozzád most, mint amikor még együtt voltatok. Ez miért változna? Próbáld kezelni a helyzetet és a következő párodnál 10000x gondold át, ő-e az az ember, akivel gyereket akarsz*, mert, mint láthatod, egy szar házasság vége után is örökké össze lesztek láncolva, ha egy gyereket is bevonsz a történetbe.

* Ha nem akarsz több gyereket, akkor se jöjj össze olyan emberrel, akiben nem vagy biztos 1000%-ig az első pillanattól kezdve.

2021. szept. 26. 17:52
 6/10 A kérdező kommentje:

Á, nekem ezen a téren a roló lehúzva. Sem gyerek, sem házasság.

De a kérdés nem erre irányult.

A válaszod első felévek viszont maximálisan egyet értek, ez lehet a kulcs. Köszi

2021. szept. 26. 18:05
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Egyetértek az ötössel. Normális kapcsolatot csak olyan exszel lehet ápolni, akivel normális volt a kapcsolat. Nyilván ez sem garancia semmire, de mivel te sosem érdekelted, sosem szeretett, így ez nem fog megváltozni. A legtöbb, amit ebben a helyzetben tehetsz, hogy a gyerekkel való kapcsolatát nem korlátozod, maximum ha muszáj, te pedig igyekszel minimálisra, a legszükségesebbekre redukálni a kommunikációt.

Amúgy igen, akár javulhat is a helyzet, ha talál párt, akit tud szeretni, de akkor is max. egy semleges viszony lesz ebből, mert nem fogod érdekelni.

2021. szept. 26. 18:35
 8/10 anonim ***** válasza:
Szerintem, ha talál majd valakit elmúlik az utálat. De akkor meg pont, hogy közömbös lesz feléd valószínűleg. Az utálatot és szerelmet nem sok választja el. 😐
2021. szept. 26. 19:34
 9/10 anonim ***** válasza:

Elvált férfiként kizárólag azért beszélek a volt nejemmel, mert e gyerek miatt muszáj. Az egész addigi életünket felborította egy munkahelyi légyott miatt, ráadásul 2 nyereg közé esett mikor a volt főnöke szó nélkül otthagyta 2 év után. Neki nem volt vesztenivalója, a gyerekek érdekei miatt nekem kellett költöznöm a lakásból amit 15 évig törlesztettem és most vendégként lépem át a küszöböt ha egyáltalán belépek az ajtón amin a saját nevem áll.

Soha nem fogom ezt megbocsátani az exemnek, ha a gyerekek felnőnek akkor látni sem akarom. Persze azt mondják, hogy az idő sok mindent begyógyít és ha beteg lesz vagy segítségre szorul akkor ugrani fogok, de nem így gondolom.

2021. szept. 27. 15:28
 10/10 anonim ***** válasza:
0%
Szegény ember, aki a két kezével kaparta össze a saját nevén lévő ingatlant. Azért csalt meg és vált el, mert ez te komolyan gondolod és jól is tette.
2021. okt. 16. 06:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!