Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam el a feleségemnek, hogy ennyi volt, vége van?
Nem jött be a csoki, mi? 🤣 de legalább pulya van, az a fontos.
Hogy is van? A férfi az apa, a nő az anya?
Pancserek.
Én itt a gyerekeket nézném első sorban. Ha veszekesés, ordibálás van minden nap, akkor a gyerkeknek is jobb az talán, ha elváltok. Mert a feleségedet elhagyhatod, de a gyerekeidről gondoskodj, adj meg nekik mindent, amit tudsz - gondolok itt az anyagiakon túl az érzelmi háttérre főleg.
Feleségeddel ha eddig nem is volt a legjobb a kommunikáció, legalább most ülj le megbeszélni a dolgokat, szépen, kedvesen, de őszintén.
Ilyenkor újra és újra megerősödöm abban a hitben hogy nem fogom elcseszni az életem a gyerekvállalással. Nők gondoljátok át! Több ilyen féreg van mint normális, megbízható jó férj, apa!
A kérdezőnek is lenne mit írnom, de kidobnának az oldalról. Bárcsak a felesége lemondana a 3 gyerekről a javára. 1 nap után földön kúszva könyörögné vissza magát.
Nem értem ezeket a kérdéseket...
Leülteted és elmondod, hogy mi a bajod és miért akarsz válni. Azt úgyse fogod tudni elkerülni, hogy kiakadjon, vállald a felelősséget és a következményeket, ha tenni akarsz valamit.
Bár te vagy valami irgalmatlanul tutyimutyi férfi vagy, vagy egy troll.
Szedd már össze a tökeidet, ha elhatároztad magad és csak legyél őszinte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!