Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kell egy válást útjára indítani? Mik az első lépések, hogy zajlik?
Figyelt kérdés
Nyilván utána fogok még járni mindennek, de addig is gondoltam, felteszem itt a kérdést. Teljesen kezdő, laikus vagyok a témában, úgyhogy nyugodtan lehet szájbarágósan is.
Azt ugye jól tudom, hogy a másik fél beleegyezése nem kell hozzá? A férjem megcsalt, többször is, most derült rá fény és nem tudok így vele maradni.
2021. szept. 25. 14:03
1/3 anonim válasza:
Ez egy tipikus incelkérdés, tuti nem vagy házas nő (de házas, vagy normális férfi se).
Ti incelek hiszitek azt hogy a másik fél beleegyezése kell a váláshoz.
2/3 anonim válasza:
Ki teszi fel kérdésként hogy 'ugye jól tudom hogy nem kell a másik fél beleegyezése a váláshoz'? Ki az aki nem tudja hogy nem kell, mert Mo. nem Szaúd Arábia vagy Afganisztán? Nem hiszem hogy van olyan aki nem tudná hogy nem kérdés hogy NEM kell a váláshoz a másik fél beleegyezése.
3/3 anonim válasza:
Nem kell a beleegyezése a másik félnek. Csak az aláírása kell, ha mindenben közös megegyezés szerint történik a válás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!