Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Gyakori a szülés utáni válás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyakori a szülés utáni válás hűtlenség miatt?

Figyelt kérdés
2021. szept. 16. 20:30
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
0%
#29 Még mindig nem érted. Ha egyszer nem izgat egy elhízott nő, akkor tök mindegy, hogy mennyire szeretem őt, és amúgy mi a fontos egy kapcsolatban.
2021. szept. 17. 15:11
 32/40 anonim ***** válasza:
Normalis ferfi ha valaha felrelep, nem pont ekkor. Inkabb valsagban van o is, almodozik, szeretne, de ilyenkor nem kefel felre. Csak olyat tudok elkepzelni, hogy volt egy valsag, es ebbe csuszott be ferfimarasztalonak a gyerek.
2021. szept. 24. 17:43
 33/40 anonim ***** válasza:
31/32 Te egy én központú ember vagy Aki valószínű önelégült testépítő aki egy igazi:Alain Delon.Keres magadnak egy Klaudia Shiffert Csak vigyázz mert lehet bármi probléma az egészségével amítől a teste már nem olyan tökéletes mint a tiéd!Remélni tudom csak hogy nem vagy házas és nem nyomorítod egy nő életét!Férfi író 32/32 remek ember vagy.Ha nem vagy egy macsó akkor is
2021. szept. 25. 11:08
 34/40 anonim ***** válasza:

#33 Kösz. Lehet személyeskedni, vagy esetleg helyette megérteni, amit megpróbálok itt kifejezni.

Nem tehetek róla, ha egyszer öklendezek a csülkös pacaltól, akkor nem fogom azt enni, akármennyire is jó étel egyesek szerint. Ebben semmi önelégültség nincs, és nem tudatos választás kérdése.

Lehet, hogy ez sérti egyes nők egóját, akik vélt vagy valós indokok alapján nem tesznek semmit a súlyuk kordában tartásáért, sajnálom. De ne lepődjenek meg, ha a férjük már bottal se piszkálná őket.

Nem vagyok testépítő. Én is voltam túlsúlyos, és tettem ellene, ennyi.

2021. szept. 25. 11:28
 35/40 anonim ***** válasza:
Tök mindegy, hogy izgat-e még a feleséged, ha kicsit is tiszteled, szereted, emberszámba veszed, akkor nem vered át és nem a farkad irányít. Az ember sok mindent megtehetne, amivel jól járna, de nem teszi, ha szemétség, hanem visszafogja magát. Ha annyira oké szerinted, meg lehet beszélni a nyitott házasságot. De ha bottal se piszkálnád, annyira lenézed, akkor meg előbb el kell válni, aztán utána szabad vagy - ő is jobban jár.
2021. szept. 25. 14:50
 36/40 anonim ***** válasza:
#35 Nem mondtam semmi ellentéteset a te mondandódhoz képest. Csak felvázoltam egy lehetséges okot a megcsalásra, egy olyat, ami ráadásul szerintem elég gyakori is.
2021. szept. 25. 15:07
 37/40 anonim ***** válasza:
Nem, mert azt írtad, "tökmindegy, mennyire szeretem őt" - erre írtam, hogy nem, mert akit szeretsz, azzal nem csinálsz ilyet, hanem korrekt vagy vele. Tehát az illető nem szereti a másikat (lehet, de önmagát azért biztos sokkal jobban, az meg nem elég egy párkapcsolatban), ez az ok. A többi meg az önigazolás.
2021. szept. 25. 16:50
 38/40 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy nálad a szeretet és a fizikai vonzalom megegyezik, nálam, és a férfiak többségénél szerintem nem. Ennyit mondtam csak.
2021. szept. 25. 16:56
 39/40 anonim ***** válasza:
Jó, hát az ember szereti az anyukáját, a testvérét, a barátját - és pont ezért egyiknek sem hazudik a szemébe, na meg mert megtanulta, hogy az nem szép dolog. Vonzalom nagyon sok ember iránt lehet, nőknél is ugyanúgy minden bokorban akadhat egy illatos, öltönyös munkatárs vagy segítőkész izmos pizzásfiú iránt. Hanem ha ilyenkor nincs, ami visszatartson, mert nem arra billen a mérleg, mert elfogadtad, hogy nem csak a magadé vagy és nem engedi a csapat játékszabálya. Ha te ezt nem érted, akkor vagy nagyon a béka feneke alatt van az értékrended, vagy sosem voltál még szerelmes, vagy inkább mindkettő.
2021. szept. 25. 17:10
 40/40 anonim ***** válasza:
#39 Részemről befejeztem a társalgást, mert nem akarod megérteni, hogy miről beszélek.
2021. szept. 25. 17:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!