Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyakori a szülés utáni válás hűtlenség miatt?
Nem lehet általánosítani.A környezetemben volt egy férfi aki a feleségét már akkor csalta amikor még várandós volt.Söt az orvost megfizette hogy bekerüljön a kórházba.PIHENNI.Ennek válás lett a vége.A felesége pedig szülés után pár hétre úgy nézett ki mint lánykorába.Vállás után összeköltözött egy nálánál 6 évvel idősebb hölgyel Akit késöbb elvett feleségül.4gyerekük született jól ismertem a hölgyet soha nem panaszkodott a férjére felnött gyerekeik vannak boldogok A pasas Tellyesen megváltozott.Ezt csak azért írom nem minden a külső ő egy Barbi babát cserélt egy átlagos nőre.Szerintem talán az a baj hogy ott a gyerek és nincs idő nagyon egymásra.Síros éjszakák stressz.Apa meló után fáradt.Mindenki az hamarabb elszakad a cérna.Annó mikor én voltam ebbe a helyzetbe mindketten a férjemmel tudtuk ez egy átmenet.Mikor úgy fél éves a gyerköc már naggyából átaludta az éjszakát Este 8-9 között elaludtak az enyémek(3gyerek egymás után)Reggel 6ig miénk volt otthon a világ.Ahogy én látom mi nök is tehetünk a kialakult helyzetről:Szép dolog hogy a gyerek az első De a pasast sem szabad hanyagolnia fogásra akasztani .Mert megbosszulja magát.Nem súly kérdése ez.Ha szeret a férjed szeret mázsa fölött is.
2021. szept. 17. 12:40
Tetszik, nem tetszik, hiába szeret a férjed mázsa fölött is, kívánni már nem fog. És ott kezdődik a lejtő.
2021. szept. 17. 12:48
Ha egy nő szül, magának szül. Arra nem lehet alapozni, hogy anyuka meg anyós meg barátnő meg FÉRJ majd segítenek.
Én mindenkit lebeszélek a szülésről, az egyik legrosszabb dolog amit magad ellen elkövethetsz.
Nekem soha nem lesz gyerekem. Akinek van, annak részvétem
2021. szept. 17. 13:20
Ha te ezt így gondolod biztos igazad van.Hatalmas élettapasztalattal bírsz.22/23 Vagy lehet rossz helyre szerződtél.Feleséget keresett a férjed, vagy manökkent?Az én környezetemben örülök nem ez a jellemző.Mielött meglódulna a fantáziád nem vagyok jó magam sem molett de a környezetemben van pár molett hölgy egyiknek sincs ilyen féle kisebbségi érzete.Nem is kel az legyen mindenki a maga bőrében a legszebb és egy igazi férfi nem felszínes.Nem hiszem hogy egy üresfejű cicababára vágyik.Egy feleségnek nem csak hús-vér nőként kel megállni a helyét az élet ennél sokkal töbröl szól.
2021. szept. 17. 13:49
#24 Ez kinek volt válasz?
2021. szept. 17. 13:53
2021. szept. 17. 14:02
Bocs eltévedtem 25 A választ a 22nek szántam .
2021. szept. 17. 14:06
24-26: Igazad van, semmi élettapasztalatom nincs így lassan 50-hez közelítve...
Ja és férjem sose volt, mert nem nőnek születtem.
Ha egy férfi elvesz egy vékony nőt, általában azért teszi, mert az tetszik neki. És ha az a nő megduplázza a súlyát az évek alatt, akkor lehet szeretni, de testileg max elfogadni, hogy ez van. Lehet szidni minket, de ez olyan dolog, amiről önmagában mi sem tehetünk. Arról, hogy milyen nő hoz lázba, és milyen nem.
Az megint más, hogy milyen az a kapcsolat, miért menekül mondjuk evésbe egy nő, de most ezektől elvonatkoztatva írtam.
2021. szept. 17. 14:13
Hát lassan 60felé furcsa amít írsz.De ha neked ez a legfontosabb egy nőben.A te életed jogod van úgy élni ahogy akarod.Én másfajta férfiakat ismertem ismerek.A férjem is messze áll ettöl!
2021. szept. 17. 14:25
Pedig van bőven olyan férfi, aki csal, kirakják, aztán visszasírja, hogy mégis a család meg a gyerek volt a legnagyobb érték az életében, s a gonosz, megcsalt felesége, aki pedig igaz szerelme hibáival együtt is :D, elvette tőle a gyerekeit meg a kényelmet.
2021. szept. 17. 14:42
Kapcsolódó kérdések: