Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vált valaki első szülés után 1-2 éven belül? Mi volt az ok?
Akkor talán ne írj ide.
Hűtlenség bekövetkezte miatt? Vagy ez ilyenkor természetes?
Igen, én. A férjem rájött, hogy "még élni akar" ... a rohadék.
Nagyon szerette volna a gyereket, ami egyből össze is jött, aztán hoppá... ez ilyen? Ez sír, meg ennyi gond van vele? Akkor én elmegyek inkább munka után játékterembe, késő este jövök haza, amikor már a kis ordítógép alszik.
Én meg pár hónap után kib@sztam a picsába, hogy akkor takarodjon oda, ahol eddig töltötte az időt.
#1 voltam , azért mertem beírni mert mindent tudok a haverom kapcsolatàról:
Haverom(FFI ) nagyon akart kapcsolatot, családot és gyereket
Egyik kolléganője hozta össze a lányával , a csaj nem bírta a szüleinél , gyorsan össze is költöztek , eljegyzés ,tervezett gyerek ,esküvő , lakàsvàsàrlàs hitelből , a gyerek kb másfél éves lett amikor a nő elkezdett eltűnedezni , majd a lakásvásárlást követően 2 hónapra közölte a férjével , hogy el akar vàlni.
Volt ott egy kis depi is , meg ellaposodott kapcsolat,a nő nem engedte közeledni a haverom , az meg meg is unta hogy lepattintja "szép lassan" galyra ment az egesz , nagy valószínűséggel lett is valakije a nőnek ( etünedezès , szívecskék Facebookon )
Mindezt 3 év alatt
13-as, attól hogy valaki még meghízik, le is fogyhat..
De ha emiatt elfordul tőle a férje, akkor már nem igazán lesz ami motiválja, maximum még többet fog enni bánatában..
Sokan nem tudják vagy merik ám ezt lekommunikálni, csak a feleségük
háta mögött a kocsmában..Nyilván a nő saját magát is észre kell
hogy vegye,de azért a fickóknál is gyakori ám hogy hasat növesztenek.
pedig ők nem szültek meg egy 4 kg-os gyereket...
Sok férfi akarja csak azért a gyereket, mert tudja, hogy onnantól a nőnek nem olyan egyszerű kilépni. GYED-ből, GYES-ből kisbabával albérletbe? Szinte senki se vállalja be.
Aztán szülés után jön az igazi arca: megcsalás, verés, verbális agresszió, stb.
Ezért gyanús, ha nagyon hamar erőlteti a férfi a gyereket. Az ilyen nem családot akar, hanem pórázt tenni az asszonyra.
#10-nek írtam hogy akkor minek írt ide
Anyagilag rendben lennék, nekem is jó állásom van és mellette családi vállalkozásban is benne vagyok
Nagyon gyakori, hogy első gyereknél meggyengül a kapcsolat. Ez főleg a legelején nehéz, amikor a nő inkább a babával foglalkozik, és nem marad ideje a kapcsolat építésére. Tehát fontos a kapcsolat szempontjából, hogy a nő külön energiát szenteljen a férfira, még ha hulla fáradt is. Ugyanakkor a férfinak is meg kell erőltetnie magát, el kell fogadnia, hogy most más lesz az életük, nem lesz annyi szex, mint eddig. Így lehet túlélni ezt az időszakot. Miután a gyerek már reagál a dolgokra, a férfinak is könnyebb lesz a babával bánni.
Testvéremék majdnem elváltak ebben az időszakban, de mikor elfogadták ezeket, sokat javult a kapcsolatuk, és jelenleg boldog házasságban élnek.
Ezzel arra célzok, hogy lehet azt mondani, hogy a hülye férfiak mindig lelépnek, ha egy kis nehézség van, de a valóság az, hogy ez igazából szinte sosem teljes egészében a férfi hibája. Ajánlom Pál Feri erről szóló előadásait!
(19-es voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!